I ja sam se jucer posvetio NFL-u. Prvo Jets-Patriots. Kao sto smo vec ustvrdili, Jetsi smijesna fransiza, isplati ih se gledat samo da im se mozes smijat. Patriotsi su jako lako pobijedili, ali ono, Wilson im je bacio 4 INT-a (2 im je doslovno dodao u ruke) i jos par puta su bili blizu INT. Nisu ni Patriotsi nesto posebno, ali dobro, jos se Mac Jones treba uigrat.
Sljedece sam pogledao Chargers-Cowboys. Obje ekipe imaju jako dobre postave, ali jucer su se natjecali tko moze vise pogrijesiti. Kao da nitko nije htio pobijediti. Svejedno zanimljiva utakmica koju su Cowboysi uspijeli rijesiti field goalom u zadnjim sekundama.
I na kraju SNF. Kakav je uzitak gledati obje momcadi sa tako eksplozivnim QB-evima. Isto kao i ti Fenix zaspao sam na poluvremenu i sad mi je bas zao. Vidim da je ludnica do kraja bila. Ravensi u zadnjem napadu bas big balls odigrali. Imali 4&1 minutu prije kraja na vlastitoj polovici i svejedno riskirali i na kraju im se isplatilo. Samo Jackson ne smije imati one bizarne pogreske gdje u red zoneu baca u triple coverage na svog WR-a koji je visok metar i cevap. Prejeftini INT. A Chiefsi imaju uzasan run defense. 250+ yardi dopustili. Ne mogu tako do SB-a. LB linija im stvarno nije nesto, sve neki no name igraci.
Raidersi, Broncosi i Panthersi isto lijepo krenuli u sezonu. Bit ce ovo jos jedna odlicna godina.
EDIT: Fenix, Lamar je najbolji u tome sto radi. A od slicnih mi napamet pada Kyler Murray iz Cardinalsa (oni isto s 2 pobjede krenuli). Allen (Billsi) bi isto mogao uci u tu skupinu. Ali Lamar je stvarno nesto posebno. Uvijek ti moze napraviti neko protrcavanje od 30+ yardi a da nisi ni skuzio.