Fenix Nexus ako će držati tako kriterij za obje strane, onda super. Ali kao što Thomas kaže, da je tako bilo prije 2 tj bilo bi sve drugačije. Ali ni ne mislim se raspravljat. Više mi je gušt vas čitat, meni će trebat još koja sezona da mogu konkretno diskutirat.
ThomasAAnderson Nevjerojatno što Chiefsi rade defanzivno. Pa kako možeš popit istu akciju ko Packersi prije 2 tjedna?
Nexus Ovaj zadnji PI nije bio catchable IMO. Ova je najlošija odluka za sada. Ali realno Chiefsi rade previše gluposti u obrani.
ThomasAAnderson Užasni su Chiefsi u svim segmentima. Kriterij je čudan i sad će na tome biti naglasak, ali KC apsolutno zaslužuje gubiti.
zontra Ako KC namjerava ovo raditi i u 2. poluvremenu, bolje da ni ne izlaze da možemo ranije ići spavati. Pa ovo je gore nego Ramsi prije 2 godine.
Nexus Mislim da ćemo vidjeti drugačije Chiefse u 2. poluvremenu. Doduše, ako ih Bucsi zaustave u još jednom napadu i ako onda postignu novi TD, težak je povratak onda. Chiefsi više ne mogu priuštiti greške.
zontra Jones napravi glupi sportsmanlike conduct za minus 15 yardi, Ward napravi holding kad imaju INT, specijalni timovi stoje u neutral zoneu (ista stvar ih koštala SB-a prije 2 godine) kod FG-a, zovu se glupi timeoutovi na kraju kad su se Buccsi basically predali, a gdje bi u najboljem slučaju imao 30 sekundi bez timeoutova i morao bi odraditi 70 yardi. Baš užas!
ThomasAAnderson zontra Popušiti identičnu akciju ko Packersi prije 2 tjedna je strava. Čisti mentalni propuh.
Nexus Btw ovaj halftime show i audio mix u njemu su valjda nešto najlošije ikad. Weekend je stvarno dobar, ali audio mix je užas užasa.
ThomasAAnderson Iznenadilo me koliko nervozno izgledaju. Puknuli su mentalno od samog starta. Je njima forte vraćanje iz zaostataka, ali nije baš isto to radit protiv Bradya.
ThomasAAnderson A ovaj drive je bio teška preslika Packersa. Proradi trčanje i onda uđeš u protivničku polovicu i odustaneš od onog što šljaka.