Pocel sezona,a tekme na sport klubu(hvala Svevišnjem da je arena odjebala).

Ocekujem kvalitetne rasprave ko i na ributu....

Znam nekad bacit pogledat, tj. gledao sam malo neki dan na SK, ali za mene malo predosadan sport. Jednostavno previse zastajkivanja. Svakih par sekundi kad predju tih par jardi stajanje od dodatnih 15 sekundi. Ako se ne varam u ragbiju je sve to brze. Ima potencijala taj sport ali "prespor" je. Od ta najveca 4 americka sporta, kosarka i hokej su mi daleko zanimljiviji, a i baseball mi se cini zanimljivijim makar sam njega najmanje gledao.
Ali tko voli, nek izvoli.

Moraš gledat više da bi ti to postalo normalno i onda ce ti igra bit zakon jer za razliku od ragbija ima nevjerojatno stratešku dubinu.

Baseball je najdosadniji sport za gledanje.

Ameri ubiju taj sport s reklamama (zati kod njih nikad nogomet nije bio popularan, nema time outova).
Počeo sam gledati jedan Superbowl, gledao 20 minuta, prošlo 5 minuta igre. Nikad više...
Dosadi mi na Playki. :)

Moraš gledat više da bi ti to postalo normalno i onda ce ti igra bit zakon jer za razliku od ragbija ima nevjerojatno stratešku dubinu.
Moguce i to, jer blage nemam kaj znace oni 1st & 10 sta pise na terenu i slicne stvari.

Moraju preć 10 yardi ili gube loptu. Valjda. ?
Znam da zato imaju 1st & 10, osvoje 3 yarda i onda ti je 2nd & 7.

Na rvackom bi to bilo "Prvi pokušaj (od 3) za preći određeni broj jarda", ako se pređe to zadano, onda se ponovo resetira na 1st & 10, ako ne, onda se gubi posjed lopte.

Imaš 4 pokusaja da pređeš 10 yardi(tehnicki 3 jer na 4. skoro uvijek ispuavaš loptu da protivnik krene svoj napad što dalje od tvoje end zone). Tak napreduješ po terenu,al ak qb baci brutalan pass od 80 yardi može preskocit dosta tog probijanja.
Ugl dosta kompleksan sport ,al jako zabavan imo.

Bit će jebena sezona. Nažalost nisam stigao gledat ni u četvrtak ni današnje popodnevne, možda bacim oko sad na Cowboys - Giants. Ramsi dobili Seahawkse 

14 dana kasnije

Ide Denver, 3-0, oduševljen obranom ove sezone.

Ware jucer ubijao...

Ja NFL pratim kao i svake godine: NFL GamePass je neizbjezan za svakog hardcore fana. $200 godisnje zvuci puno, ali to znaci svaku utakmicu uzivo ili on demand i puni program NFL Networka za svih 12 mjeseci.
Kako mi zbog vremenske razlike i obveza uzivo.prijenosi ne dolaze u obzir, tako svaki tjedan pogledam barem 5 on demand - Thursday, Sunday i Monday Night te dvije iz popodnevnih nedjeljnih termina. Inace sam veliki fan Philadelphia Eaglesa, a takodjer volim i Atlanta Falcons.

Jeli ima reklama uzivo na NFL on demand?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Jeli ima reklama uzivo na NFL on demand?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ako gledas uzivo onda naravno ima, kao da gledas TV prijenos.
On demand izbace reklame i poluvrijeme.
Ima i condensed verzija od 30 minuta, samo akcije bez repriza i namjestanja izmedju akcija.

Ako imate satelit, ove sezone Pro 7 MAXX svaku nedjelju prenosi 2 tekme (ovu nedjelju čak 3) tako da se može i tamo pratiti.

24 dana kasnije

Ovaj san francisco je neugdno za gledat...

Nemogu vjerovat da se radi o ekipi koja je bila pretendent za SuperBowl kad sam počeo pratit sport. Očajno.

10 dana kasnije

Broncosi ponizili Packerse, Peyton šibao 80+ yardi bacanja ko da mu je 20 opet, running backovi dovršavali posao, Demaryius svuda po terenu, obrana i dalje možda i najbolja u ligi, Ware, Miller, Talib i Ward su svaki put valjda u treptaju oka već na protivniku. Nadanja su veća nego li prije 2 godine kada su dogurali do SuperBowla. Jednostavno su savršeni bili sinoć.

Na PS4 dosla NFL aplikacija, moze se skinuti sa US accountom.
GamePass/NFL Now pretplatnici je sad mogu koristiti uz vec postojece PC/iOS/Android aplikacije, te mogu pratiti sve utakmice uzivo ili sa odgodom, kao i gledati razne emisije.

Sto dobijete bez pretplate nisam siguran, isprobajte.

Ja negdje ovo ljeto kontaktirao NFL da vidim hoce li biti aplikacija za PS4, oni rekli da nije u planu (zbog MS sponzorstva). Ali izgleda da ne mogu vise ignorirati 30 milijuna potencijalnih pretplatnika.

Meni super doslo, ne moram vise izvoditi akrobacije s kabelima da gledam utakmice na velikom ekranu.

pa jel gledo ko ovaj show...manning 3 yarda do skidanja rekorda i to u svom indianapolisu i onda int ,talib prst u oko i faul na kraju.