Rukomet
Euro 2022 u rukometu. Crna Gora vodi 11:9 protiv Hrvatske,
Malo morgen 15-9
Strava !!!
Još se sjetim Golužine izjave kada su se njegova srebra i bronce proglašavali neuspjehom ...
Tek za 10 godina će se cijeniti 2 il' 3 mjesta ( moguće i 4 mjesta )
Oprastam ti Zlatiborske zore
I izgubljene utakmice protiv Crne Gore.
Salu na stranu, stvarno losa igra. Napad bezidejan, Simic im je branio nenormalno, nasih ni na mapi. Neznam za koji k ne radimo faulove u obrani, pucali su 100 puta vanjski suteri njihovi i sve im je ulazilo. Nista sad odigrat hrabro iduce utakmice i bar neke bodove skupit.
Po ovom trenutnom stanju izgleda da budemo opet popljugali. 8:4 Danska:Hrvatska
Zasad odlično. Kako mladići lete. Samo da se ne raspadnemo.
Situacija se bome promjenila od zadnji put.
- Uređivano
- Uređivano
Ne mogu vjerovati da je stavio grb omraženog mu HNS-a. Licemjer.
Ma nemam šta zamjeriti ekipi. Odigrali su vjerojatno i iznad realnog maksimuma. Jebiga, ovi su toliko uigrani, imaju Hansena koji je i sa 34 godine među top 3 na svijetu.
Šteta, ali mladi su se dosta dobro pokazali i ima tu budućnosti, ako se formiraju u svojim klubovima.
Bas steta
- Uređivano
Za Hansena sam načas pomislio ono kaj Axl Rose tu dela!
Marić ubija i kao star s 31 godinom ...
Moram pohvaliti ekipu i reci da su dali sve od sebe i borili se do samog kraja. Jbg Danci su trenutno najjaca reprezentacija imaju na svakoj poziciji kvalitetnih igraca od Hansena, Landina, Lasse Svan, Mensah od starijih do Gidsela koji igra nevjerojatno. Jakobsen koji nam je zadavao probleme na krilu. Strava momcad.
S druge strane kakva borbenost nasih u obrani, cudo, vidilo se na Dancima da nisu bili pripremljeni na takvu agresivu pa su takticki promjenili igru 7 na 6 stalno u drugom poluvremenu gdje bi sa svojom brzom igrom stvorili visak uvijek. Samo su dvije rijeci presudile veceras: Mikkel Hansen. Covjek vec koji je na zalasku karijere je ono sto je Modric za nas u balunu. Jednostavno onaj gol kad je vec bio pasiv zadnje 3 minute je prelomilo sve.
Samo mi nije jasna jedna stvar, kako nam se svake godine desi crna macka neka ko sto je ove Crna Gora bila. Prosle godine je bila Argentina, pa prije 3 Brazil, jebote onda dodu ekipe poput Danske gdje do samog kraja visi pobjeda u zraku svjetskim prvacima, pa sta koji kurac neigraju tako stalno. Gledali bi skroz drugi film da je bilo ovoliko agresive i faulova protiv CG. Al sta je tu je.
Šteta za Crnu Goru, da su igrali kao protiv Danaca napunili bi ih pošteno, ali još jedan dokaz koliko je makar koliko toliko učinkovit golman bitan i prevaga u ovakvim utakmicama. Nama Pešić ima 19% obrana na cijelom turniru što je jedan od najgorih. Također Island ''neočekivano'' deklasirao Francuze, kad sam vidio rezultat mislio sam da mi stranica šteka, isto se ponavljam golman im je bio bolestan, a ima 21 godinu lik. Mogao bi Island iznenaditi na ovom turniru ako ostanu u ovom zaletu i bez nekih zdravstvenih problema.
- Uređivano
Dobismo mi Island. Koji je razvalio Francuze recimo.
I da nismo popušili od CG, mi bismo ovakvi loši bili u igri za polufinale.
jebate, nisam gledal tekmu, kaj smo pobjedili znači, e svaka im čast, malo pušimo malo razvaljujemo i tako je to!
Ne znam iskreno kako više uživati u rukometu kada toliki utjecaj imaju suci i razni odbori. Najnoviji primjer je dozvola Karabatiću da igra. Sramota.
Rukač svršen za nas na ovom prvenstvu. skoro od samog početka je sve krenulo nizbrdo. Slabi smo jebiga!
TITANXIS Pa ne bi se baš složio da je išlo nizbrdo od početka. Jedina slaba točka nam je bila Crna Gora ovo prvenstvo, sve ostalo su super rezultati s obzirom kakav tim imamo i protiv koga samo sve igrali koji svakako imaju jače igrače, što individualno što na timskome nivou. Znali smo s Balićem i jačom ekipom jače izgubit od Danaca i Francuza. Po meni smo se super i plasirali s ovakvim igračima, neki su se istakli, neki nisu. Da smo prošli u polufinale to bi bio fenomenalan doseg za nas. Samo malo pameti i strpljenja i da se ne mjenja toliko igrača i to će bit u redu u narednim godinama.
- Uređivano
Uhvatio sam kraj..bas su obrisali pod s njim!
Bas mi je zao sto nisam sve uhvatio.
Ma samo je jos falilo da ga Pero za usi izvuce!
Ali relalno glupi su !!!! Nisu ga trebalo tako ubiti u pojam koda je on neki dječačić , a ne izbornik !
Ljudi još nisu shvatili u Hrvatskoj i Hercegovini da mi nismo više sila u rukometu niti smo u 5 najjačih !!
Po kladionici smo bili 8 favoriti i sve to govori ....
Ma bezveze skroz. Nepotrebno oštri prema čovjeku koji je bio ultra pristojan.
Pero koji mi je inače drag, je bio pomalo i bezobrazan. Ne znam što bi Horvat na one stvari trebao odgovoriti.
Baš nepotrebno.
- Uređivano
Jest,moram se sloziti.
Pogledao sam bio zadnjih 5min i mislio sam da je Pero u pravu..pa sam na snimalici vidio cijeli razgovor i prerjerali su!
Bas su pretjerali,Pero ga ja iznapadao i najvise me ljuti gdje mu govori mi nismo znali da ovaj ima ozljedu,mi nismo znali da ovaj ima koronu...a stalno ga napada...uostalom ako glumi novinara onda je trebo znati i informirati se kakvo je stanje u reprezentaciji.
Sto je najgore on Horvata proziva jer ne zna u kakvom je stanju ekipa...ma...
Najvise me iznerviralo sto ga prozivaju koga je pozvao a koga ne...to je njegov izbor i jebite se!
Da se razumijemo ja sam za Pera ali ovo je bilo previse!
A sto se tice kvalitete ja sam uvjeren da smo trebali biti bar u borbi za 5.mjesto...NAJMANJE
Steta…treba biti iskren i rec da su suci lopovi!
Uvijek isto,uvijek gledam uvijek gubim zivce i uvijek nas jebu ovi ljudi u zutom ili crnom…
Stvarno sto sam stariji sve vise i vise razmisljam da mi ovo ne treba u zivotu!
A daj prika dali su nam 2-3 bas sumnjive situacije, radije krivi Cindrica koji je bas debilno dva gola za redom poklonio.
Garrus_V daj ti meni reci kad si vidio da suci sude faul i simuliranje? Ko da sudis penal i sad napadaču zuti zbog simuliranja…druga stvar glavaš se izmice ovaj im sudi sedmerac…Karabatić je imao pet probijanja ko ralica i nisu mu sudili. Jel zbilja ocekujes da u rukometu nema tehničkih gresaka…da gubili smo lopte ali svaki put kad smo došli blizu ova dva smeca sudacka su nesto izmislila. Eh da zaboravio sam dvije minute nacinovica di decko dize ruku za blok i francuski kreten treba dobit dvije minute za floping ali gle čuda dobiva ih nacinovic
Crnipetarpogani gledao sam na njemackom ZDF-u i stvarno ne znam svako pravilo rukometno ali komentatori su se cudili odlukama u nasu korist i to cesce nego na drugoj strani. Rekao bih da nemaju potrebu biti na strani bilo koje reprezentacije kad nije njihova a vjerujem da su poprilicno kompetentniji nego ja i ti.
Garrus_V svabe guraju vodu na svoj mlin…znaju da smo im mi prepreka do polufinala i da ce zadnja tekma s njima odlucivat…i naravno znaju da ce Francuzi bit u polufinalu bez obzira na sve…i ne vidim zasto bi svapski komentator bio kompetentni od mene ja sam rukomet igrao za njega ne znam
Crnipetarpogani ok, sve u redu.
Zaključak je ok grijesili smo…ali Francuzi doslovno konstantno imaju sudacku pomoć. Nevjerojatno je da su je imali i protiv Nijemaca a ljudi su domaćini ali jebi ga svabe ko svabe site i igraju dalje