ThaUrban Sočno, moćno, voćno, a i bočno, yo! Sretno im bilo, mišljenja sam da će to kupiti ljudi koji zapravo nisu gameri (većina jel) radi hvalisanja, provjere i što ja znam čega sve ne, a zapravo će ju igrati vrlo malo.
letho Dobra stvar, evo Sony-u i Microsoftu ozbiljne konkurencije. Tvrde da će laganini vrtit igre u 4K 120 FPS, ako je to istina koliko će koštat.Ne razumijem ds ovo netko može nazvat kočnicom u gejmingu.
gameslord Kam nau,u ovoj fazi razvoja svaka konzola ikad prikazana bi se poslije ispostavila da kao finalni proizvog izgleda puno drukčije ranijih rendera.
darkfenix Kam nau,u ovoj fazi razvoja svaka konzola ikad prikazana bi se poslije ispostavila da kao finalni proizvog izgleda puno drukčije ranijih rendera.U jednu ruku si u pravu, nikad konzole ne izgledaju na kraju kao prikazani renderi to stoji, ali nazalost ne sjecam se da je ijedna konzola izgledala tako dobro kao render...mozda ce ovo prvi put bit da ispadne obrnuto! :)Ali nije sve u izgledu naravno, pa ni u snazi ...pitanje je kakvu i da li uopce ce imat podrsku developera!