Pozdrav svima!
Svi me nagovaraju da se ovdje pridružim jer je ekipa ona stara, u miru se raspravlja, a to je ono što volim. :) Uglavnom, stariji član još od doba GamePlaya/NextLevela/Reboota, te bivši administrator. Neki me znaju jako dobro, druženja, okupljanja i ludi provodi, tako da vjerujem da ćemo se ugodno ovdje zabaviti. A za ostale, nadam se da ćemo se bolje upoznati, ako već nismo imali priliku na ostalim forumima, jel. ;) Inače, veliki obožavatelj RPG-a, JPRG-a, League of Legends, Devil May Cry, Indie, avantura, te sve što ima vezano uz Final Fantasy. Oh, da! :) Eto, nadam se odličnom druženju.
I zahvaljujem Solidu na pozivnici koju sam dobio davnih dana, no nikako da je iskoristim. No, došlo je vrijeme i za to, pa evo me sad ovdje. :) :*
Pusa! :*
Tibbers!
Dobrodošao Cloude!
Dobro nam dosao Cloud.
Welcome!
o, dobro došao!
[deleted]
Inače izbjegavam ovo ali to
Dobrodosao
Bikoz pipl mast tras as
Fala qrcu da si se rego
Hehe, hvala svima!
I još nešto... Vidim da se uskoro otvara portal. Drago mi je to za čuti. Svaka čast! Držim fige da sve dobro prođe! :)
Ooo, dosao crni oblak. Jebga!
Dobrodošao :)
Olla Cloud.
https://www.youtube.com/watch?v=Ucvta7xDo_4
Bilo je i vrijeme da dođeš :* A sad fino lijepo napraviti mega temu za FF serijal
Bilo je i vrijeme da dođeš :* A sad fino lijepo napraviti mega temu za FF serijalKoja će opet biti sljedećih par godina "in development"
Welcome druže!
U zadnje vrijeme pokušavam biti manje zlopamtilo, pa ono...dobrodošao, pizdek!
Fala krcu sjetio si se.
Ajde bicemo svi na kraju konacno.
Bilo je i vrijeme da dođeš :* A sad fino lijepo napraviti mega temu za FF serijalSlažem se. :* Može!
Ovog puta ću se potruditi, pa napraviti temu kako spada. Hvala, kume!
Koja će opet biti sljedećih par godina "in development"
Welcome druže!
U zadnje vrijeme pokušavam biti manje zlopamtilo, pa ono...dobrodošao, pizdek!Hehe. Hvala, pizdo! :*
Fala krcu sjetio si se.Bilo je i vrijeme. Što nas je više, i to one starije ekipe, to bolje. ;;) Još i da bacimo neko okupljanje, kud ćeš bolje. :)
Ajde bicemo svi na kraju konacno.
I da, hvala još jednom svima! Ljubim vas sve! :*
Tuhy organizira sljedece okupljanje, barem je on tako reko da se njemu javimo.
Welcome!