http://www.eurobasket2015.org/en/default.asp

Rezultati prvog dana.

Nisam gledao utakmicu zbog posla, ali sada skidam reprizu.
Sjajan rezultat na otvaranju prvestva, iako je bilo za očekivati pobjedu.
Loš ulazak u utakmica, ali na kraju razbuđena hrvatska na krilima Žorića i Simona.

http://youtu.be/MTxF9dco458

Steta za Bogdanovica. Onaj pad je prestrasno izgledao, nadam se da ce dugorocno bit sve u redu..

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Dobro su odigrali naši. Loš ulazak u tekmu, ali očekivano zbog male nervoze. Svaka čast Žoriću i Simonu na onim povlačenjima kad je najviše trebalo. Hezonja također odličan. Ostaje žal za ozljedom Bojana. Nadam se da nije ništa preteško i da će se vratit do kraja prvenstva, ali isto tako bolje ne forsirat ako ne bude 100%. Želim mu brz i dobar oporavak.
Danas Grčka, najteži protivnik u skupini + sad nemamo Bojana, ali mislim da možemo do pobjede. Navodno se i Tomas vraća pa bi nam samim time i obrana trebala bit bolja. Malo više Stipčevića i Drapera u igru, a manje Ukića. I da Tomić proradi...

Šteta...vrhunska utakmica.
Momcima svaka čast!

Rjesili nas grci momacki,kao da su namjerno gubili 10 razlike i na kraju uzeli stvar u svoje ruke!

Bikoz pipl mast tras as

Nemoj tako...

Znal sam da nebu dobro kad smo krenuli dobro :)

Salu na stranu, vrhunska tekma, u kojoj nam je falila ta sirina  klupe.

Nis ne znaci taj poraz jer je igra bila dobra, a za medalju ionak treba dobiti 2-3 jake repke kak i veli Sesar.
Pa onda bolje izgubiti sad nego u Lillu.

Za razliku od nogometnih zvjezdica ovi dečki su odigrali borbeno,muški i sa srcem protiv iskusnijih grka.Falilo je malo koncentracije,a i snage na kraju.Šteta da onaj zadnji šut nije ušao za produžetke.

Nemoj tako...
Nije bila ironija,nasi su bili odlicni ali ovi su prekaljeni majstori,dobili su nas bas na iskustvo!
Ali nasi odlicni,treba im samo podrsku dat

Bikoz pipl mast tras as

Odlično su naši odigrali, falilo im je malo gasa na kraju, a i nismo imali pravu širinu. Da su Babo i Tomas igrali dobili bi to. Treba nam Tomas da pojača obranu malo, a Babo za napad.
Dobro izgledamo, jedino Tomić opet loš. Da nam je jedan pravi centar (može i Tomić dok god je u formi) + jači plej bili bi nezaustavljivi. Žorić kao zamjena je odličan, ali pitanje je može li nastavit u ovom ritmu. Za koju godinu bi mogli bit još jači ako nam se ovi mladi dobro razviju.

Ukic je los,bas nam treba dobar play i borili bi se za zlato

Bikoz pipl mast tras as

Rezultati drugoga i trećega dana.

Jako zadovoljan našom igrom protiv Grka.
Nije loše izgubiti utakmicu u ovoj fazi ma kako god bodovi bili važni.
Bitno je da se bore ovako kako se bore, dalje samo jako!

http://youtu.be/7JQYXCH9Cno

Sinoc muke po Makedoniji, danas po Nizozemskoj...
No u prvom dijelu.
Sjetite se u kakvom smo razvoju igre jedini put do sad izgubili...
Dakle, sad nebi smjeli :)

Inace, Slovenci su uspeli pod kraj q3 stici Grcku ali onda se pojavi onaj Spanulis i gotovo je.

Taj spanoulis se pojavi uvijek kad ne treba!jednostavno covjek medju tri najbolja igraca europe posljednjih 10 ako ne i vise godina

Ne ide našima večeras,nikako da se odvoje.Manje od tri minute do kraja i samo tri razlike vodimo.Nadam se da će dobiti te nizozemce.

Napeto je prva tekma osmine finala, Slovenija - Latvija.
Latvijci stalno malo vode ali je to blizu, napeto bu do kraja izgleda.
Zapravo, Dragic igra doslovno sam...i sad su pobegli malo.

Btw, SLO2 prenosi svih 8 tekmi, 4 danas, 4 sutra.
I za grupni dijel su po 3, mi, tj radmantv samo nasu, a domacini bili.

Zadnja danasnja bude jaka, Francuska - Turska, steta kaj tak rano.

Šteta da ne lovim slovence  dok je bio analogni signal lovio sam ih i bila je ok slika,od kad su na digitalnom signalu nema ih,možda bi treal neku jaču antenu 
Sutra naši protiv Češke,nadam se prolasku i onda vjerojatno protiv Srbije,a ako će igrati kao protiv Gruzije nemamo nikakve šanse protiv bilo koje ekipe,a kamoli Srbije.