Flipper Evo ga, ako mislite darivati sebe ili druge sad je vrijeme. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Zero sim konzola i VR snižene su i igre, pa pogledajte svakako ponude. Izdvojit ćemo samo Fallout 76 (PS4) za 229,00kn Ko prstom ravno u govno, moj Flipperu.: (
Tuhy Kolko god tražio prije nekog vremena, nisam uspio nać razliku između MK3 i MK4.Neki vele nešto sa mikrofonom, ali ubij me, ne znam.U svakom paketu je VR, kamera, i VR Worlds u obliku koda za skinut.
emilijo 1 499 kuna, i još se dobije najbolja VR igra svih vremena (igra zbog koje uzimam PSVR) Astro Bot gratis!
Brijac Dajte mi recite zašto na ovim kutijama ps-a koji nisu Pro piše HDR? Kakve su to konzole uopće, slim? Nije valjda da se još uvijek prodaju one stare obične konzole?
ikral Sve PS4 konzole podrzavaju HDR, pa i one prve, stare, a slim je aktualna konzola koja se proizvodi i prodaje uz Pro.
Brijac Tuhy Vrijedi li još 10% na master u zabi za ovaj PS4 koji je trenutno 1699 kn?Ide li i 10% za newsletter na to?Edit: u Sancti kod tebe mislim.Edit2: koliko sam uspio istražit nema više 10% za master pa sam uzeo s newsletter popustom za 1529 kn. Za novi PS4 odlična cijena.