@wooddiebone da. zbog korone ti napajanja NESTAJU sa polica. Znači zovem adm kazu nemaju više 80% corsair napajanja i niti jedno seasonic. Ispraznio se lager jbga. To ti je zato što ti u omiljenim orijentalnim zemljama u kojima se proizvode kritične komponente nema dovoljno ljudi za prijevoz robe do luka. Imaš sto tisuća komponenti i 3 vozača (bacam brojku ali kuzis o čemu pričamo). Jebena korona.
Iskreno ja sam hardstuck seljačina što se komponenti tiče
Najbolja napajanja su seasonic. točka. Ne postoji napajanje bolje od seasonica. corsair na drugom mjestu.
najbolji ssdovu su od samsunga. Prije samsunga je bila opcija samo vertex 3. Samsung je tata ssd techa.
najbolje matrice za monitore proizvodi sharp. Nebitno dal ih dell ili netko drugi pakira. Sharp je tata.
najkvalitetnija kučišta trenutno radi fractal design
mogu kupit amda intela nvidiju i gurati što god hoću unutra ali jednostavno neću i neželim ići preko ovih 4 stvari
Ja neću kupit kučište koje nije fractal design. Imam r5 slijedeće je r7. Za te pare jednostavno ne možeš kupit BOLJE kučište. Kvaliteta i modularnost na max.
Imao sam seasonic napajanje godinama, dao sam ga frendu, frend ga sad ima gro vremena, radi ko singerica. Ja trenutno imam corsair napajanje koje mi apsolutno nikad nije failalo. Nikad. A guram ga do jebenog limita 24 7.
bilo koje drugo napajanje koje sam koristio je uvijek počelo drkati nakon garancije. Cvrčanje kondenzatora. Onak odvratno. Zato kad budem radio novu konfu uzimam seasonic prime ili što god onda bude top tier seasonic.
i naravno ssd. samsung all the way baby. Imam 840 pro. davno sam prešao njegov "limit". ssd jos uvijek radi na 100%. drugi mi je 960 evo. fantazija. ako uzimam novi ssd sad uskoro uzimam samo 970 evo plus od 1tb. cijena? 1500 kn. ja sam svoj 840 pro platio 1800 kuna i nisam pozalio ni sekunde. Fucking masterpiece od ssda.
i nakon što kupim sve gore navedeno nemam para za ništa drugo osim AOC monitora.

Define r7 je pure fucking perfection.
i da kučište se zove Define 7 ne R. Ali jbga meni je to R7 😃
https://www.adm.hr/product.asp?product=fractal-design-define-7-xl-tg-light-black-fd-c-def7x-02&code=100%2E300%2E435