Joj Gameslord, kakav mrtvi Gsync monitor... Ajde se drzi realnosti. Nemas para za kupit 2k Gsync monitor a da pritom kupis grafičku karticu koja ce drzati 60 fpsa na tom istom monitoru.
Eto.
Realnost.
Molio bih bih dežurnog moda da krene brisanjem postova koji ne pridonose ovoj temi ama baš jedan qrac.
750W je totalni overkill koji zalazi u područje Entuziast gamera
Ovo nema veze sa vezom. Doslovno.
Kupi si jebeni monitor 60 herca 1080p IPS za soma kuna od AOCa for fuck sake.
27 incha 2k. Ono koga jebemo. 24 inča je savršen monitor za gaming. Napravit ces najveći fail 2018/2019 godine sa ovim nasumičnom kupovinom. Umjesto da si sve kupio u jednoj trgovini kad padne neki price drop i jos usput dobio popust na gotovinu... i kaj ako ti neka komponenta rikne ili ne radi? Tko će ti provjerit kaj ti ne valja. Slat ces od jedne do druge trgovine?
Previše guglaš stvari od ljudi koji ne kuže kurca. Eto što. esports igre i 600 fpsa. Bože me prosvijetli. i opet ti sa Seasonic Focus Plus Gold 650W koji je overpriced napajanje za koje mozes kupit corsaira bolje kvalitete. Ako se kupuje seasonic kupuje se top model. Kupi normalno modularno corsair napajanje od 600W-650W.
i kakva jebena EVGA? Evga je dobra samo za vodeno hlađenje. 3 godine za redom su izbacivali grafulje koje se zapaljuju. Jebena firma. Top kvaliteta.
Pa to sam i napisao da će GSync biti dostupan na Free Sync monitorima.
AKO ti se neda ćitat moje postove u cjelini,nemoj ih čitati uopće,jer djelomićnim čitanjem se neke bitne stvari izvuku iz kontexta i onda dolazi do potencijalno velikih nesporazuma kao i nebrojen broj puta dosad.
Kakve e-sports igre?
Jesam li rekao neznam kolko puta da me to ne zanima.
I ne 1920x1080 NE dolazi u obzir.
1440p ili ništa.
Vidim da ovdje na ovom forumu nemogu imati civiliziranu raspravu.
Ljudi znaju povremeno biti ljubazni kao recimo danex83 gore,al generalno vrlo neljubazni.
Možda i daju korisnu informaciju,al ju je često teško shvatiti ozbiljno kad je nerijetko popračeno s podsmijehom.
Izrugivanjem itd .
Kupnja svega u jednom dućanu je totalno neisplativa.
Napajanje...možda nasumično uzmem neko,pa makar detoniralo cijelu jebenu konfiguraciju.
Onda se fino full posvetim konzolama i odjebem PC za sva vremena.
Lp