I to je 1500 za jeftiniju verziju,bez diskretne grafulje.Nagadja se da je verzija s integriranom gtx 960m 1900,2000 dolara. Ali da je lijep, lijep je.
Računalne komponente i problemi
Jebeno! I nije skupo ako pogledamo iUređaje.
Hibrid netbooka i tableta, ali 13,5" jednostavno odbija od nečega ozbiljnijeg. Da umjesto starog uzimam novi prijenosnik, ne bih pucao na ništa ispod 17". Ali zato je autonomija baterije odlična. Opet, ovo je malo skuplja igračka, a za gaming je uvijek bilo i bit će bolje stolno računalo.
Kod tih Surfacea sam došao do zaključka da su preskupi za jedan "tablet" i nedovoljno "jaki" za glavni PC u kući, i ponovno preskupi za sekundarni PC...
Microsoft’s Surface Book Will Redefine How PCs Are Made
http://www.wired.com/2015/10/microsofts-surface-book-will-redefine-pcs-made/?mbid=social_fb
Well here’s a surprise! After spending years undermining the laptop—or at least trying to—with the Surface, now Microsoft is making its own damn laptop. Oh hell yes folks, here is Surface Book. Yes, it’s beautiful.
For those of you keeping track at home, yes, this is Microsoft’s first laptop.
The basics: The Surface Book has 13.5-inch diagonal screen. It has six million pixels, which works out to 267 PPI. And yes, it’s got a keyboard. One of the clicky clack kind. Not a touch cover—a real keyboard. Microsoft also touted what seems to be a very fancy glass trackpad.
And though it’s a “laptop” of the backflipping variety, a bit like a Lenova Yoga, that keyboard also detaches.
It weighs 1.6 pounds and it’s 7.3mm thick. And those number start to sound really crazy when you see how much power there is in here.
It starts at $1500, and it’s available for pre-order tomorrow. It ships October 26th.
I’m a little shocked by this Surface Book. It’s expensive, sure, but it’s really powerful and beautifully design in a way that somebody might actually choose this laptop. This isn’t the crap Windows laptop your work gave you, it’s the computer you’re happy to fire up every day. Or that’s how it seems—we’ll let you for sure when we try it out.
http://gizmodo.com/surface-book-is-microsofts-glorious-new-laptop-1734937744
Agresivna politika MSa bi mogla urodit plodom, a Win10 se već počeo isplaćivat. Pogledaj nove Lumie koje dolaze. Mini PCevi.
https://youtu.be/XVfOe5mFbAEPreskupo.
Kakvo je vaše mišljenje o ovom hibridu, meni se nekako dopalo.
Sad nisam htio ni baciti oko na cijenu, a ona je skoro uvijek presudni faktor.
EDIT.
Ipak pogledao, 1500 dolara. Well shit.
Poštovani ,
Imam jednu zamolbu u svezi kupnje PC .
Planiram si nabaviti PC oko 2000kn i potrebno mi je za internet , youtube da mogu gledati u najvecoj rezoluciji te da mogu ako je moguce odigrati neke naslove . (lcd ekran cu posebno kupiti)
Ono što mi je važno da kućiste bude malo jer nemam dovoljno prostora za PC gdje ga planiram držati.
Unaprijed se zahvaljivam i molim vas par da mi napisete a ne samo 1 osoba
Btw.Molim preporuku gdje je najbolje uzeti ove dijelove tj. PC :
Win 8.1 mi uredno svaki dan izbaci usred rada plavi ekrančić gdje je pisalo da je missing winload.exe.
To repair rješava ili ima neka metodica?
Instalacijski dvd/image, pa na troubleshoot--> system recovery--> cmd---> bootrec /rebuildbcd ---> exitTo bi trebalo riješiti problem. Ako ne, tu je uvijek nubavo rješenje za Win probleme - reinstalirati kompletan OS.
Kao sto je zero napisao. Koruptao ti se bootmanager pa samo na taj nacin popravi bcd
Instaliraj win 10
Danke svima, bum se pozabavio kasnije time pa ćemo vidjet
viper89 odgađam jer čujem da desetka nije baš kompatibilna s nekim igrama ili aplikacijama. Sad koliko je to istina ili "selo priča", nemam pojma..
Kompatibilnija od osmice.. Primjer, uzeo stronghold na steamu koji na osmici nije radio, na desetki radi. Moh airborne je na osmici trebao posebnu verziju nphysxa, na desetki radi glatko sa novom
Ja mislim da su to neki iznimni primjeri da ne radi, a vjerujem i da Yakuza više misli na neke igre stare 20 godina .
Ali i te bi trebale raditi, probao sam System Shock 1 i 2 gog na desetci, sve funkcionira bez problema.
10-ka je vrh.
EDIT: Nema veze.
Chono7
Ti češ se oduševiti na ovo :
http://www.hcl.hr/forum/hardware/pomoc-pri-slaganju-pc-konfiguracija/msg777917/#msg777917
Ovo je stavio doktor1 na CSR forumu kako je lik sastavio konfu od 36.000 kn sa 400 gb SSD-a, a vidi ispod ovog TeroX...sa 4 x TitanX i 128GB RAM-a 70 000 kn
Da imam uzeo bi! Trenutno sam sa 20kn u novcaniku, a treba prezivjet mjesec do kraja
Lik je majmun zesci.
Ekipa, trebala bi mi pomoc trebao bi staroj uzeti jedan komp, znaci sluzio bi samo za mailove i igranje igra sa facebooka, cijena do 2500 kn bez ekrana, posto se u komponente i slaganja ne rezumijem, ako je tko dobre volje da mi baci par sugestija, hvala puno.
Svakako ako negdje ima neka super akcija slobodno javite.