Sterlok Što trajnosti tiče ljudi se i dalje uredno igraju na gtx 1070 koja je izašla prije pet godina.

hi there. maksam sve što mogu na njoj. Da ima vaginu imala bi himen. Toliko jebeno očuvana. RoG OC bajo moj.
Kupio ju iz češke sa alzashopa jer sam uštedio 100 eura. u HR su stock modeli bili 100 eura skuplji 😃

jos jedno mišljenje: Ful vodeno hlađenje u 2020+ je debilizam. Svaki problem hlađenja unutar kučišta se može fixat uz bolji setup airflowa, ili u ekstremnoj situaciji sa AIO na grafičkoj / AIO na procesoru. Cijena grafe sa vodenim blokom ili montiranje vodenog blocka na grafi je i dalje jeftinija od čitavog setupa sa vodenim hlađenjem. i lakse za odrzavanje. Performanse praktički iste.

fensisuperstar granje u 4k ultra sa 60+ fpsa nije potreba već luksuz, barem na PCu. Standard je i dalje 1080 do 1440p vjerovao ti meni ili ne. A to da se financije mogu riješit, to neću komentirati, znam ljude koji su dizali kredit da kupe grafičku radi mizernog upgrejda. Takve ljude otvoreno zovem debilima. Ja sam na 1080p gamingu, zadovoljan. Imam keša da si kupim čitav setup, jebeno sam se potrudio zaradit.
    Ja sam PC entuzijasta teški, ja baš volim uštimavati sve, od settingsa do svega da mi PC iskoristi zadnju trunku snage za najbolje performanse. ali vjeruj mi niti u jednom trenutku mi ne pada na pamet kupit grafičku koja originalno košta od 800-950-1000 eura za cijenu od 2000 2500. Da imam sve pare ovog svijeta ne bih kupio, znaš zašto? Zato što još uvijek u glavi imam malo pameti i sigurno neću sudjelovati u ovom debilizmu ponude potražnje. Boli me dobrano kara za to.

Evo sve si napisao što sam ja lijen tipkati 😃

fensisuperstar Svaki problem hlađenja unutar kučišta se može fixat uz bolji setup airflowa,

Istina, makneš bočnu stranicu na kućištu, isto okreneš prema stolu/zidu, odmakneš malo i riješio si sve probleme za uvijek sa kućištem od 200 kn, bez vodenog.

najbolje onda imati skroz open bench i ventilator koji 24 7 udara u komponente da se prašina nemre slegnuti 😃

Na podu je to onda preotvoreno i možeš slučajno lupiti nogom, zalit pićem, dođe pes pa njuška po tome i sl. Ak metneš na stol zgleda ružno i zauzima mjesto. Ovak nema problema sa ničim.

@fensisuperstar ustimavanje je meni nesto najbolje sto mi se moze dogoditi kad pocnem igru. Nema mi ljepseg osjecaja, nego postaviti kako zelim sto vizualno, sto izvedbom. Jos sada kada imam komad HWa koji to fino prati, moram priznati da odavno nisam ovako gustao u igranju.
      RTX 3000 serija je tehnicki na razini 1000 serije, dakle gotovo pa savrsen chip je unutra. Ovo ostalo sto se dogada je ruzno i totalno se maknuo fokus sa vrhunskog proizvoda. Steta

chono kad sam Borderlands 2 moddao, manualno ini settingse sredio, i preko toga jos ugurao SweetFX. Nema te konzole druze koja moze tu vizualu napravit. A FPS jos veci, jer ugasis neke opcije koje ti limitiraju koliko možeš opteretit engine 😃

i da idem kupit nešto sad od PC komponenti kupio bih si matičnu ploču i procesor. Tj radije bi da mogu samo procesor ali pederi nisu uzeli nas sa prvom generacijom ryzena u obzir ^^ I kučište obavzeno O11dynamic.

@pravednik btw da ne zaboravim odgovorit:
        samsung pm1743 je na intelu spucao brzinu od 13 gigabajta u sekundi. Van radnog odnosa za gaming ta brzina ne znači ništa. I dalje bi imao isti loading na igri i sa samsungom od 3 giga a poprilično sličan i sa sata ssdom. Loading times sa direct storageom stavjla brzinu loada ovisno o mogućnostima ssda i taj isti prostor mozes koristit za učitavanje tekstura ili bilo čega direktno sa diska. To smanjuje pritisak na grafu i na VRAM

Ja volim Witcher 3 na mom kompu, jer izgleda ko LOTR, a još od Skyrima sam u modovima. Ako su napravili mod da su pokreti "mekši" i ne toliko drveni mogao bih opet Skyrim. Mene to opušta.

wooddiebone interesantno jer sam ja imao isti framerate (oko 60 s DLSS-om i RT-om) na RTX 3070. Tako da vjerojatno nije do grafičke i drivera 😁

Deadwalker koja igra? Jer puno puta vidim da woodie sa svojom grafom na istom monitoru kao i ja, stavlja desetke fpsova manje u igrama koje sam vrtio

Ne znam jel to zato kaj sam undervoltao grafu il kaj.

Mislim sve skupa je sve igrivo i stvarno mogu uživat u igrama, al overhead je premali za to kaj sam platio.

wooddiebone Ne znam jel to zato kaj sam undervoltao grafu il kaj.

ovisno o tome koliko si undervoltao. jesi ikad radio usporedbe sa profilima? igras jednu igru pa undervoltas pa igras istuigru i tako odradis u controlu isto? @chono7 ti imas 3070 on ima 3080. ako on ima manje fpsa od tebe onda je nesto jebeno sjebo 😃

Deadwalker sve na max na 1440p rezoluciji

Je li to sad 2K ili ne, to je pravo pitanje 😆