S užitkom pročitah recenziju! A kad se samo sjetim da sam je htio prednaručiti. Crna Bethesda!
Nisi jedini... Bio sam skeptičan oko igre, no svejedno sam se nekako veselio. Ej, to je Fallout, čovječe! To je uvijek strka kad dolazi nova Bethesdina igra, svi se vesele, žele igrati od sekunde kad službeno izađe. Još je po prvi put online. I sam sam se pomalo neočekivano nahajpao. Nažalost, dobili smo... Ovo... Što je vrlo vjerojatno i posljednji Fallout u idućih deset godina.
Odlična recenzija, bilo je užitak čitati.
Ode Bethesdi reputacija koju su držali tolikih godina u bunar...
Ovo im je hladan tuš i pokazatelj da ne mogu samo tako izbaciti što god žele i da će mase to gutati. Kombinacija loše prodaje Fallouta, Ubisoftovog odustajanja od promjena za kinesko tržište i potencijalnih promjena u Artifactu pokazuje da kad igrači glasaju novčanikom, sve je moguće.
Odlicna recenzija. Svaka cast na malo humora.
Jako mi je zao sto je na kraju ovako ispalo.
Bethesda je oduvijek bila slampava ali puno vise sam ocekivao i od cetvorke i 76-ice.
Fallout 3 i New Vegas mi spadaju u najdraze igre na last genu i nadam sam se i vjerovao da ce nastavci na ovoj generaciji napredovati.
Na kraju mislim da je cak i dobro da je doslo do ovoga tj. da je igra fail. Nadam se da ce totalno podbaciti u prodaji.
Valjda ce nakon ovoga Bethesda shvatiti da vise nema smisla ovako i da je vrijeme za promjene.
Apsolutno je bilo potrebno. Ovo nije slučaj Fallouta 4 gdje dobijemo dobru igru ,a loš Fallout. Ovo je jednostavno loša igra i to ne može prolaziti pod AAA naslov. Što je najgore, igra ima još problema koji bi u slučaju manjeg broja bugova bili poveći, no pored problema u samim temeljima se doimaju minornima i nevažnima.