Fear The Walking Dead
Pogledao sam i svidjelo mi se.
LA, pocetak zombi apokalipse, radnja prati majku, sina narkomana, kcer tinejdzericu i njihovog ocuha kako se prvi put susrecu sa necim nevjerojatnim.
Pilot epizoda je tek pocetak, par zombija...cini se da ce biti solidan prequel. Ova sezona je 6 epizoda.
Opa taman neka serija da ubijam vrijeme :)
Nadam se da ce samo to dobro odradit i da nece postat dosadna i monotona do sljedece sezone.
Cist uredu epizoda, fino tempirano i pokazali dovoljno za prvu epizodu
Nisam jos gledao, mislim da ću čekat da sve epizode izađu.
Brijac
Zamolio bih te da urediš prvi post i napraviš ga kako spada. Ne mora to bit odmah, ali bar kroz neko vrijeme. Hvala.
Ok serija, ništa posebno (za sada), ali ima tu dozu tjeskobe i predapokaliptične panike koju volim, + taman je uletila u ovu ljetnu rupu kad nema ništa za gledati...
Pristojan start sa discount Jim Morissonom u glavnoj ulozi. Pružit ću joj šansu.
Solidno, nelosa prva ep, dobri glumci...
Dobar početak, skoro pa odličan. Pratim.
prati se, al sve mi to malo nekak sporo ide.
danas odgledao drugu epizodu i da malo je to sve presporo , no serija ima potencijal i nastavljam pratit
Meni je čak i u redu što je sporo jer je atmosfera napeta
Podsjeća na prvu sezonu, što je plus
Sve u svemu ok serija za ubiti vrijeme
Odusevljen serijom za sada, nije niti malo presporo jer bi bilo blesavo da je odmah sve eksplodiralo u 2 epizode.
Odusevljen serijom za sada, nije niti malo presporo jer bi bilo blesavo da je odmah sve eksplodiralo u 2 epizode.Slažem se, mora imat neki tijek događaja jer ipak nije Walking Dead nastao preko noci.Ovjde se pojavljuju tek prvi primjeri, a u glavnoj seriji ih ima nekoliko stotinjaka tisuca. Savršeno mi je kako nitko ništa ne zna i svi su zbunjeni, pogotovo ovo ludilo na ulicama u samom pocetku
Odlicna i druga epizoda, polagano skupljamo cijelu ekipu za putovanje.
Inace, najavljena je jedna ekstra epizoda - specijal. Zombiji u avionu! Bit ce emitirana u tjednu izmedju kraja ove serije i pocetka 6. sezone TWD, a likovi ce se pojaviti u 2. sezoni FTWD.
Na radnju, priču pa i likove nemam nikakve pritužbe, ali malo mi je pacing bio neuravnotežen ovu epizodu. Sviđa mi se ovaj dio sa neredima, ima smisla.
Pogledao prve tri epizode i zadovoljan sam! Pretpostavljam da će do kraja biti još bolje.
Fora je gledati kako si svi zbunjeni i nitko ne zna šta se dešava. Dobro su to prikazali i drago mi je da je više drama, a ne samo ubijanje.
Upravo pogledao zadnju epizodu. Nije bila nešto uzbudljiva, ali nastavljam gledati. Victor Strand je kul lik, a i mala Alicia je mnogo dobra.
Serija je mrak, odlicni glumci i zanimljiva i drukcija radnja u odnosu na TWD...Steta sto samo 6 ep i gotovo...Ceka se 2 sezona...
Solidan spin off, ali mislim da ce biti zapamcen kao prosjecan, makar po meni, jer mi je skoro cijela glumačka postava tako antipaticna, i stvarno sam mislio da ljudi ne mogu bit gluplji nego što su u originalu, ali ovi likovi sami sebe nadmašuju. Gledat cu i dalje, mozda mi je tako jer vec imam 6 sezona pravog TWD-a pa mi sve ispada mlako, ali nadam se da imaju samo mjesta za napredak,nadam se da će ga i biti. Što manje po gradovima i na jednom mjestu i meni ne treba više