iMDB link: http://www.imdb.com/title/tt3743822/

Opis: Spin-off i prequel poznate serije The Walking Dead. Priča je smještena u Los Angeles i prati nove likove u ovoj zombi apokalipsi.

Pogledao sam i svidjelo mi se.
LA, pocetak zombi apokalipse, radnja prati majku, sina narkomana, kcer tinejdzericu i njihovog ocuha kako se prvi put susrecu sa necim nevjerojatnim.
Pilot epizoda je tek pocetak, par zombija...cini se da ce biti solidan prequel. Ova sezona je 6 epizoda.

Opa taman neka serija da ubijam vrijeme :)

Nadam se da ce samo to dobro odradit i da nece postat dosadna i monotona do sljedece sezone.

Cist uredu epizoda, fino tempirano i pokazali dovoljno za prvu epizodu

Nisam jos gledao, mislim da ću čekat da sve epizode izađu.

Brijac

Zamolio bih te da urediš prvi post i napraviš ga kako spada. Ne mora to bit odmah, ali bar kroz neko vrijeme. Hvala.

Ok serija, ništa posebno (za sada), ali ima tu dozu tjeskobe i predapokaliptične panike koju volim, + taman je uletila u ovu ljetnu rupu kad nema ništa za gledati...

Pristojan start sa discount Jim Morissonom u glavnoj ulozi. Pružit ću joj šansu.

Solidno, nelosa prva ep, dobri glumci...

5 dana kasnije

Dobar početak, skoro pa odličan. Pratim.

prati se, al sve mi to malo nekak sporo ide.

danas odgledao drugu epizodu i da malo je to sve presporo , no serija ima potencijal  i nastavljam pratit

Meni je čak i u redu što je sporo jer je atmosfera napeta
Podsjeća na prvu sezonu, što je plus
Sve u svemu ok serija za ubiti vrijeme

Odusevljen serijom za sada, nije niti malo presporo jer bi bilo blesavo da je odmah sve eksplodiralo u 2 epizode.

Odusevljen serijom za sada, nije niti malo presporo jer bi bilo blesavo da je odmah sve eksplodiralo u 2 epizode.
Slažem se, mora imat neki tijek događaja jer ipak nije Walking Dead nastao preko noci.Ovjde se pojavljuju tek prvi primjeri, a u glavnoj seriji ih ima nekoliko stotinjaka tisuca. Savršeno mi je kako nitko ništa ne zna i svi su zbunjeni, pogotovo ovo ludilo na ulicama u samom pocetku

Odlicna i druga epizoda, polagano skupljamo cijelu ekipu za putovanje.

Inace, najavljena je jedna ekstra epizoda - specijal. Zombiji u avionu! Bit ce emitirana u tjednu izmedju kraja ove serije i pocetka 6. sezone TWD, a likovi ce se pojaviti u 2. sezoni FTWD.

Na radnju, priču pa i likove nemam nikakve pritužbe, ali malo mi je pacing bio neuravnotežen ovu epizodu. Sviđa mi se ovaj dio sa neredima, ima smisla.

mjesec kasnije

Pogledao prve tri epizode i zadovoljan sam! Pretpostavljam da će do kraja biti još bolje.
Fora je gledati kako si svi zbunjeni i nitko ne zna šta se dešava. Dobro su to prikazali i drago mi je da je više drama, a ne samo ubijanje.

7 dana kasnije

Upravo pogledao zadnju epizodu. Nije bila nešto uzbudljiva, ali nastavljam gledati. Victor Strand je kul lik, a i mala Alicia je mnogo dobra.

Serija je mrak, odlicni glumci i zanimljiva i drukcija radnja u odnosu na TWD...Steta sto samo 6 ep i gotovo...Ceka se 2 sezona...

11 dana kasnije

Solidan spin off, ali mislim da ce biti zapamcen kao prosjecan, makar po meni, jer mi je skoro cijela glumačka postava tako antipaticna, i stvarno sam mislio da ljudi ne mogu bit gluplji nego što su u originalu, ali ovi likovi sami sebe nadmašuju. Gledat cu i dalje, mozda mi je tako jer vec imam 6 sezona pravog TWD-a pa mi sve ispada mlako, ali nadam se da imaju samo mjesta za napredak,nadam se da će ga i biti. Što manje po gradovima i na jednom mjestu i meni ne treba više