Zna li netko kako da rijesim problem s time da game ne salje u HR pakete teze od 1kg,imaju nekoliko collector edition za male novce pa bi si uzeo a ne salju u ovu rupu od HR....
hvala :)
Game.co.uk
Znam da postoje siteovi koji su bas za to namjenjeni. Tj. daš njihovu adresu(to mora bit u UK u tvom slucaju) umjesto svoje kad narucujes i onda ti oni pošalju. Nemam pojma koji su to siteovi(znam neke za njemacku) i kolko naplacuju tu uslugu,al to mi se cini ko jedini nacin kak bi mogo. Malo istraži ak hoces oko toga, ja osobno nisam koristio te iz njemacke ,al znam ljude koji jesu i nisu imali problema sa dolaskom pošiljke,al zato je return manje više nemoguc.
Zna li netko kako da rijesim problem s time da game ne salje u HR pakete teze od 1kg,imaju nekoliko collector edition za male novce pa bi si uzeo a ne salju u ovu rupu od HR....meni u irsku ne zele poslat a na istom smo otoku
hvala :)
Čisto info da imam frend u Engleskoj pa ako šta treba mogu pomoći
Čisto info da imam frend u Engleskoj pa ako šta treba mogu pomoćiOzbiljno, ako da imam i ja par collectorsa koje bi htio :)
Koliko frend naplacuje uslugu
7 dana kasnije
Također.Čisto info da imam frend u Engleskoj pa ako šta treba mogu pomoćiOzbiljno, ako da imam i ja par collectorsa koje bi htio :)
Koliko frend naplacuje uslugu
Biomotoelektrogeo Čekamo konfirmaciju