Pozdrav svim članovima, moderatorima i adminima FFA foruma! 8)
Laski ođen, rođeni Vinkovčanin slavonskih tradicija, običaja i stomaka, 30 ljeta punih i spreman za stvaranje novih potencijalnih prijateljstava, te nadasve dugoročnog i kvalitetnog diskutiranja o videoigrama i gamingu našim svakidašnjim. U daljnjem tekstu se nalazi kratki bio kom' se da čitati;
Prva konzola koju sam ikad uzeo u ruke svoje malešne bila je tzv. "Rambo" koji su prodavali lokalne bakice na pijaci. (To je nekad bio naziv za Atari 2600 u našim područjima obzirom da su to bili jeftini knock-offi.) Kako je tehnologija lagano napredovala, i mali Laski odrastao, tako su došle i ošle druge konzole poput Nintendo GameBoya, Sega Mega Drivea 2, Super Nintenda te, mog omiljenog i dan danas, PlayStationa.
Kako je vrijeme prolazilo, tako sam i nastavio tradiciju gameanja uz PlayStation konzole koje imam i dan-danas. Međutim, negdje sredinom 2000-ih sam se počeo zanimati i za PC gaming obzirom da su u to vrijeme dominirale igre poput Half-Lifea, Quakea 3, Unreal Tournamenta, Counter Strikea 1.6 pa sam se malo pomalo navukao i u "glorious PC Master race" gaming.
Najomiljenije igre su mi slijedeće;
Silent Hill (1,2,3,4), Resident Evil (1,2,3,4,5,Code Veronica X), Spyro (1,2,3), Crash Bandicoot (1,2,3), Shadow of the Colossus, Mass Effect (1,2,3), Driver (1,2,3), Final Fantasy (IX, X), Metal Gear Solid (1,2,3,4,5, Ac!d 1, Ac!d 2, Peace Walker, Portable Ops), Uncharted (1,2,3,4, Lost Legacy), The Last of Us, The Witcher (1,2,3)
Eto, toliko od mene za sada. Cheers! 8)