Zbog Wind Waker i Twilight Princess neću prodavati WiiU, mora se još jednom nekad proć. Šteta samo da sam morao kupovati Switch zbog TotK, moglo je to i na WiiU izać.

Jel nema na Switchu obje te Zelde za odigrati? Onda imaš sve što trebaš na Switchu. Ja sam zato pospremio sve osim Switcha jer su izbacili većinu toga tu, pa nemam potrebe za starim konzolama toliko.

foggy Nema, samo Link's Awakening i Skyward Sword.

A i WiiU mi je moddan, Switch nije. BTW, imam i Wii, zakon mi je na CRT igrati Mario Sunshine, Twin Snakes…

ispricam zeni kak sam odustao od konzole, i veli ona ajde ti sutra ujutro po nju, to ti uranjeni rodjendanski poklon….

Pokupioo ajmooooo

Top izdanje sve je ful kvalitetetno, artbook perverzija limeni poster nesto novo ima i magnet pa se moze staviti recimo na frizider, stvarno jebeno izdanje. Preorder novcic je cudo jos dode u kutiji

A sad ajmo igrati

Miro Vidimo se u kraljevstvu, krecem i ja lagano danas.

Ima li gdje i dalje da se može naručiti collectors?
      Gledao sam, ali nigdje nisam našao unazad mjesec dana 🙁(

Ja dobio samo novčić, ali ok. Nemoš sve kupt.

Igra je kod mene od 12h, a danas radim od 11 do 18. Ovo je patnja 😃

Svi koji igrate ili ćete krenuti. Sretno and enjoy!

Nezna covik sto bi reka

Kako

Kako je moguce da ovo switch pogoni uz loading koji je manji nego na ps4

Igra je opet cudo opet sam zinuo na scenu kad se sve otvori, vrhunski uvod nove moci su cudo, shrineovi genijalni

Goty a vjerovatno i igra koja ce obiljeziti i ovu generaciju konzola

Miro ako je moguce da ovo switch pogoni uz loading koji je manji nego na ps4

Bas se to pitam kad sam upalio. Izgleda predivno i ne kuzim kak to tera switch. Vani se vec vidi da 10m ispred tebe sve izgleda u 240p, ali totalno nebitno i igra radi za sad maestralno stabilno. Bolesnici, i benchmark kak se igre trebaju radit

Mene uopće ništa ne iznenađuje, očekivao sam vrhunsku izvedbu jer mi je ovo jedno 7. ili 8. Zelda.

foggy Vani se vec vidi da 10m ispred tebe sve izgleda u 240p

Ne pretjeruj…

Zapravo je impresivno šta su uspjeli izvuc iz hardwarea. Kad smo vec kod reze SW Survivor ima slicnu rezu u performance modu kao Tears of the Kingdom i to na milijun puta jačem hardware, a o performansama da ne pričam. To sve govori.

Krecem veceras, igra je stigla, palim Airplane Mode na mobitelu i nema me do ponedjeljka.

Koja ljepota za vidjeti. Gospoda!

Igretina. Ne samo da je tehnicki impresivno, vec i toliko slobodno da mozes svakak posvuda. Gustanje

foggy

Ma cudo kao prvi dio a opet drugacije, ja san ocistija igre koje su me stiskale i neman apsolutno nista radi cega moran zuriti proci ovu igru. Igranje i gustanje kad zavrsim zavrsim tek onda cemo razmisljati kad uziman Diabla 4 i eventualno FF16

Sto mislite oce li PS6 Pro biti dovoljno jak da pokrece igre tipa zelda🤣🤣🤣

Miro Treba PlayStation prvo inati developere u stanju napraviti nešto poput TOTK 🤣

Hocemo napravit najfleksibilniju i najbolju Zeldu? Moze. Kak su iskoristili fiziku svega to je cudo. Malo kuham, ladno je, bacio sam neke feface i malo gljiva, navratite

foggy Malo kuham, ladno je, bacio sam neke feface i malo gljiva, navratite

Imali rakije?

Jesi kupio konacno Pro kontroler ili igras i dalje sa usranim joy con?

maverick Bezobrazno sam spojio Ps5 joy i udaram. prayer zna sve cake.

Rakije uvijek ima.