foggy jedino sto me kao i kod prvog dijela zivcira su oruzja i taj durability, stalno berem granje i kamenje.
Smatram da taj durability niti u jednoj igri nije potreban, ali bas kao i resi 4 remake slucaj sa noževima i botw sa svime, apsolutno nijednom nije bilo da sam ostao bez icega.
Znaci ja stalno bacam oruzja iz inventory da uzmem nova. Nisam koristio granu od početka igre kada krenes pa to bude prvo na sto naletis. Plus Fusion mehanika kad je oruzje pri kraju durability, samo ga fuse sa nečim i opet se repaira. Zbilja ne kužim kako netko moze ostati bez oruzja u BotW, a posebice sada u TotK.
Jedina igra gdje mi je durability bas išao malo na živce je Bloodborne jer čim udaris valjda dva puta u protivnika vec oruzje gubi na snazi i ako hoces full power, moras koristiti tesko zaradjene duse i ici u mrtvi hunters dream ili koristi repair kitove da ga popravis. Fala bogu from software je skuzio da je zajebao i makao to potpuno iz Elden Ring. Trebalo im je samo 5 igara da skuze da je to čisto sranje.