Flipper Ovo će zanimati sve vas koji planirate kupiti PlayStation 4 ovih blagdana ili želite jednostavno preći na PlayStation 4 Pro! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
19marksman89 19Marksman89 Vjerovatno je imas. Moj je CUH 7216B i bas sam htio napisat kako radi i djeluje mocno
ikral Moja je 7116B i puno je tiša od prvog Pro koji je stvarno bučan. Sad igram u 4K dok sam prije igrao u 1080p modu baš zbog buke. Ako je ovaj novi toliko bolji, super onda, iako sam ja full zadovoljan sa svojim. Još sam ga dobio badava (nagradna igra).
Zero A zanimljivo, dvije godine od izlaska i još nema revizije silikona za Pro, već samo prilagodba ventilatora i hlađenja. Pitam se do kada će biti na 16 nm.
Tzereen Ajde, ajde, bar sam ga uzeo napokon. Misleo si da nikad neću!(Šteta kaj nikad nije izašao N7 edition...uff. Daj mi remaster trilogiju i N7 konzolu, majkomila...)
yakuza_stinger Da sam ja Sony, diskontinuirao bi proizvodnju običnih četvorki i samo bi proizvodio Pro inačice kao da su standard. Naravno, igre bi i dalje trebale podržavati i obične verzije.