BACKLOG
„Ooouu dear backlog, holy backlog why are you so big?
Maybe you are wondering why am I such a prig?
As days pass you are not gettin' smaller, we are playing all the time
You are growing bigger and bigger, it should be considered as a crime“
Svi „ga“ zazivamo, svi seremo po njemu, ali da ga nema što bi mi radili u životu? Ova tema je ovdje radi sastavljanja popisa svega što još niste odigrali na jedno mjesto. I šta onda? E onda bi mogli čak i usporediti popise jedna osoba sa drugom. Čak i komentirati, te predložiti članu slijedeću igru koju da odigra. Iako postoji tema boosting buddies, smatram da tu postoji lakša mogućnost pronaći partnera za eventualno neku MP igru (više za PS3 trophy huntere možda). Naravno nakon odigrane igre ažurira se popis, uz možda koju riječ o igri (iako za ovo zadnje postoji odgovarajuća tema od igre ili ona u kojoj pišemo što smo zadnje odigrali).
Backlog
Da probijem led. Igre koje su na hardu:
1. Deus Ex: Mankind Divided
2. Divinity: Original Sin
3. Gran Turismo Sport ( online naslov ali odigrao samo 5-6 sati )
4. Heavy Rain
5. Project CARS 2
6. Witcher 3: Blood and Wine ( stao negdje na pola )
7. Horizon: The Frozen Wilds ( stao negdje na pola )
8. XCOM 2
9. Resident Evil Remastered
10. Grim Fandango Remastered
Igre koje su na wish listi tj. koje ne namjeravam propustiti s već su izašle:
11. Assassins Creed: Origins
12. Detroit: Become Human
13. Divinity: Original Sin 2
14. Hitman
15. Marvel's Spider-Man
16.Nioh
17. The Last Guardian
Mozda sam nesto zaboravio. Dodam ako se sjetim. Posljednje dvije i pol godine radim za računalom. Nakon blejanja u ekran svaki dan 8-9 sati stvarno ne mogu kući još gledati. Nemam volje a znao sam imati i problema s glavoboljom kada bih nakon posla igrao do kasno navecer.
Kada dodje vikend obično je sva ekipa online pa radije igram neki MP u društvu nego singleplayer.
To su neki od razloga zašto imam takav backlog.
Možda sam malo i izgubio volju zadnjih godina. Ono...obaveze, problemi, stres...život jeb* ga...
- Xenoblade X - cekam 60fps update
- ToTK - nikako da se zaletim
- Death Stranding 2 - dolazi sutra