fensisuperstar Bok svima.hvala fenixu na pozivnici :)RazorJugo sa gameplaya/nextlevela/rebootanešto o meni hmmNisam nasilna osoba. ne prijetim se ljudima i nikad nisam radio probleme na rebutu.also nikad nisam nikoga ozlijedio sa rebuta!ne konzumiram drogu i alkoholvolim gledati španjolske sapunicemamić je moj herojenaff bulšitveselim se druženju sa vama(i slažem se sa pravilima foruma. detaljno sam ih pročitao, wall of text mm)
electronicus Pa đe si Fensi. Dobrodosao na najbolji forum. Btw nije ovo rasulo poput onog tamo foruma, ovdje se stvari iz dana u dan poboljsavaju, tako da mozda postoji sansa da fenix nesto sredi da ti se automatski boldaju tekstovi da ne moras manualno.
fensisuperstar mozda postoji sansa da fenix nesto sredi da ti se automatski boldaju tekstovi da ne moras manualno. samo nečural bajo moj. nema automatike!Dobrodosao seksane <3ljubi te amiđa!
Zero also nikad nisam nikoga ozlijedio sa rebuta!Tvoji medvjeđi zagrljaji se ne računaju? Znam par osoba koje su zabolile kosti.
Icek FensiSuperstar zamolio bih te u ime administracije da pišeš ne-boldanim stilom, pošto smo ovdje svi jednaki :*
fensisuperstar Ma fensi je dobar medo, nebu se on naljuti na neboldanu jednakost među nama...valjda braćela, pusti me da boldam i plaćam x broj piva na infogameru. i feel spešl T_T bez bolda se feelam kao Charlie Sheen bez kokaina :(( i kurvi.Zero Tuhy Kauboj ove godine se moramo napit kao pičke. smislit ćemo nešto da vam ublažim bolove nakon bearhuga^^
Zero Ja sam imo bolove u donjem dijelu tijela prošle godine nakon Infogamera... :Misliš pretprošle, kada si imao zanimljivo PC predavanje pred sajmom by Megatama & Fensi. Žao mi što sam tada zakasnio. Zero Tuhy Kauboj ove godine se moramo napit kao pičke. smislit ćemo nešto da vam ublažim bolove nakon bearhuga^^