Bok svima.hvala fenixu na pozivnici :)RazorJugo sa gameplaya/nextlevela/rebootanešto o meni hmmNisam nasilna osoba. ne prijetim se ljudima i nikad nisam radio probleme na rebutu.also nikad nisam nikoga ozlijedio sa rebuta!ne konzumiram drogu i alkoholvolim gledati španjolske sapunicemamić je moj herojenaff bulšitveselim se druženju sa vama(i slažem se sa pravilima foruma. detaljno sam ih pročitao, wall of text mm)
dobrodošao :)
Ajde neka si nam i ti došao
Pa đe si Fensi. Dobrodosao na najbolji forum. Btw nije ovo rasulo poput onog tamo foruma, ovdje se stvari iz dana u dan poboljsavaju, tako da mozda postoji sansa da fenix nesto sredi da ti se automatski boldaju tekstovi da ne moras manualno.
Dobrodosao debeli <3
mozda postoji sansa da fenix nesto sredi da ti se automatski boldaju tekstovi da ne moras manualno.
Dobrodosao seksane <3
Pozdrav Fensi i welcome :
also nikad nisam nikoga ozlijedio sa rebuta!
Ja sam imo bolove u donjem dijelu tijela prošle godine nakon Infogamera... :
FensiSuperstar zamolio bih te u ime administracije da pišeš ne-boldanim stilom, pošto smo ovdje svi jednaki :*
In before shitstorm
Ma fensi je dobar medo, nebu se on naljuti na neboldanu jednakost među nama...valjda
Dobrodosao bradati covjece
Bok, Ivane! :
Zero Tuhy Kauboj ove godine se moramo napit kao pičke. smislit ćemo nešto da vam ublažim bolove nakon bearhuga^^
ZivioSent from my iPhone using Tapatalk
Welcome to the club 8)