... ja sam recimo većinu igre prehodao (naravno, osim dijelova gdje je bilo nužno potrčati u taktičke svrhe ) jer mi najveći užitak predstavlja pomno istraživanje i upijanje atmosfere... te razgledavanje sitnih detalja...
Lagani Raccoon City
sightseeing uz fotoaparat i nonšalantno upijanje atmosfere na
hardcore težini, kažeš?
Znao sam da si
Übermensch.
Inače . . . neka netko probudi Vipera. Nitko ne priča o RE Engineu. RE Engine poznatiji kao i "CapGods Engine" ili kao "japanska kulturna baština engine". Igra je
slick i
sick istovremeno. Ne bi me bilo briga da je ovo nekakvo Naughty Dog djelo, ali s obzirom da Japanci u 2019. godini otvaraju svoj survival horror sa scenom u kojoj kamiondžija jede burger s perverzno epsko dobro odrađenom facijalnom animacijom u kojoj nakon prvog ugriza burgera kamiondžija jezikom čisti i oblizuje ostatak burgera u ustima . . . ovu dugu rečenicu mogu zaključiti samo činjenicom da mi je penis u krutom stanju od 25.1.2019. i ne znam kad će se spustiti.
Da ne spominjem osvjetljenje, prašinu i kišu po likovima, igranje sa zombijima i ostalo. Brutalan engine. DMC5 će bit nektar Bogova među igrama.
P.S.
Solid Snake
Svoj izostanak iz topica sa svojim gameplay dogodovštinama iz Raccoon Cityja možeš opravdati samo ako si u Nomurinom čudomiksu, ili ako si
stvarno previše zaokupljen pucanjem u ruke i noge najboljih zombija ikad sa smješkom na licu.
P.P.S.
Kapelica
Živim za taj "uživam a ne uživam" osjećaj u igrama.
Možda mi fali uzbuđenja u životu, ili sam samo mazohist, ali onaj posve neugodan, gotovo depresivan osjećaj da te netko ili nešto može ispetardirati (mentalno ili fizički) u bilo kojem trenutku dok istražuješ okolinu... Eee to je to
Taman naletio.
"uživam a ne uživam": THE GAME/SERIES