Zero Iz Capcoma potvrdili da bi za prelazak igre u prosjeku trebalo oko 10h. Ne znam kako su izveli omjer, ali valjda je 50 ili nešto blizu toga za dva lika, s obzirom da su tu i dvije kampanje.
member https://www.youtube.com/watch?v=cPul1ZjnwFI Neke stvari su mi manje bitne, ali neprobojno staklo na najobičnijim vratima (koje zombi razjebe 3 sekunde poslije) i clipanje kroz vrata, te na ljestvama mi je dosta ugh.
Icek Pogledao sam dva gameplay trailera i to mi je bilo dosta da me uvjeri da ovo kupim i eventually odigram. Demo nisam, niti neću igrati, čekam da igra izađe pa da ju onda kako spada odigram. Po prvi put. Ikad.
ikral Prešao i na Xbone S, igrivo i dobro izgleda,nešto manja rezolucija ali ide glatko i bez vidljivih problema u izvođenju.
Zero Kao primjeti se razlika između nativnog i rekonstruiranog 1080p? Nekad zavidim ljudima koji nisu ćoravi kao ja.
someone Iz Capcoma potvrdili da bi za prelazak igre u prosjeku trebalo oko 10h. Ne znam kako su izveli omjer, ali valjda je 50 ili nešto blizu toga za dva lika, s obzirom da su tu i dvije kampanje.Nikad nisam igrao RE2 pa ne kužim ovaj dio. Znači biti će dvije kampanje - jedna s Leonom i jedna s Claire? I svaka će trajati 10h? I koja je razlika između njih dvoje bila u originalu?
maverick Kao primjeti se razlika između nativnog i rekonstruiranog 1080p? Nekad zavidim ljudima koji nisu ćoravi kao ja.Isto tako moras znati da dobar panel poboljsava grafiku u igri. Pitaj eksperte na forumu, nek ti objasne...
sanzo Iz Capcoma potvrdili da bi za prelazak igre u prosjeku trebalo oko 10h. Ne znam kako su izveli omjer, ali valjda je 50 ili nešto blizu toga za dva lika, s obzirom da su tu i dvije kampanje.Nikad nisam igrao RE2 pa ne kužim ovaj dio. Znači biti će dvije kampanje - jedna s Leonom i jedna s Claire? I svaka će trajati 10h? I koja je razlika između njih dvoje bila u originalu?Originalna igra je imala 2 diska, jedan za Claire jedan za Leona. Likovi su išli po istim lokacijama ali priča je bila drugačija, sretali su druge npc-ove i borili se protiv drugih bosseva. Također igra je bila drugačija ovisno s kojim likom si igrao prvim. Npr. ako si pokupio neko oružje sa Claire nije ga bilo za Leona u njegovom prolasku, čak su se i neke stvari u priči mijenjale ako se dobro sjećam. U originalu je svaki prolazak bio oko 5 sati, znači 10 ako prođeš sa oba lika i 20 ako igraš Claire A Leon B i onda Leon A pa Claire B.
ikral Kao primjeti se razlika između nativnog i rekonstruiranog 1080p? Nekad zavidim ljudima koji nisu ćoravi kao ja.Pa igrao sam prvo na PS4 Pro a onda na Xbox One S i da, vidi se razlika na 4K teveu. Nije velika i ne smeta ali se vidi.
Solid_Snake Steelbook naručen preko druga iz njemačke.In any case, recenzije padaju za nekih 6h. Let's fucking go.Announced on the Resident Evil 2 Launch Party event, it's part of a special Japanese promotion starting on January 25th with certain special events to be earned (for example, there will be PSN Point Cards that give you the costume for free), but be made free for everyone on March 22nd.Full nostalgia trip
Fico Nikad nisam igrao Resi serijal. Odigrao demo i sad se HD Remake jedinice igra. Nahajpan sam na RE2.
yakuza_stinger Nikad nisam igrao Resi serijal. Odigrao demo i sad se HD Remake jedinice igra. Nahajpan sam na RE2.RE serijal je ćesme. Eto sad si dobio svoje.