Flipper Sve je izvjesnije da je nakon 100 godina Sony omogućio da ne budete više PussyWind54 ili xxxNoScopeSniperxxx! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
prayer Puna kapa mi je te fore sa promjenom imena. Svaki mjesec čitam bar 3 članka na istu foru i nikad ne bude ništa... Ma drugu ruku sve bi lako sredili kad bi uveli sistem mijenjanja imena kao i na Discord gdje pored imena se također nudi #broj.
viper89 Mislim da ce ovaj put fakat i bit. Vec su rekli da rade jos i izvori sad. Mora bit vise.Iskreno nikad nisam kuzio toliku dramu za ovim, kad radim user ciljam ne radit dumbass imena za kasnije tako da mi ovo ne znaci previse. Ako ce se mjenjat user to ce vise biti iz fore nego da jedva cekam sad.
CroZac_Drake Ako i uvedu to, ocekujem da se naplacuje (po istom principu kao i na Xbox Liveu) ili da je moguce da se nuck mijenja svakih 6 mjeseci/godinu dana, jer nema smisla da je isti moguce mijenjat u svakom trenu.
prayer Xbox ima foru da možeš recimo prvi put besplatno i onda plaćaš ako se ne varam. Meni je to jadno, neka ograniče godišnje na 3 puta bez toga i aj bok. Alternativno neka uopće ne ograničuju to jer čemu? Ako na Steam I Discord mogu mijenjati nick kada god želim zašto nebi ovdje mogao?
maximalni Ako ce se mjenjat user to ce vise biti iz fore nego da jedva cekam sad.Ne moraš se ni trudit ako ne mijenjaš u Vajpi