Flipper Pa tek nedavno je izašao Switch i već stiže nova verzija? Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Icek Radije neka omoguće kupovinu dodatnog docka na svom UK Storu, da ga ljudi mogu normalno kupiti, jeb'o ih pas više.
maverick pa ja sam tek prije par mjeseci kupio new2dsxl. nema potrebe sa zurbom. kupujem konzole radi igara, a ne zato sto ju moram imati, a igre realno nije bitno (meni barem) dali cu na launchu ili za 5 godina odigrati
kabegami Čini se da ću još "malo" pričekati s kupnjom Switcha.Pa kolega, dobro se zna kad se kupuje Switch... :)
kabegami Mislio sam zbog Bayonette opcenito, odnosno na trojku.Nisam našao nikakav dirty gif pa sam se morao poslužiti ovime. xD
viper89 To ima i na WiiU, skupa s prvim dijelom. Switch samo zbog nove Zelde. pa i zelda je na WiiU - to i je primarno bio WiiU naslov
densetsu To ima i na WiiU, skupa s prvim dijelom. Switch samo zbog nove Zelde. pa i zelda je na WiiU - to i je primarno bio WiiU naslovMožda misli na sljedeću Zeldu koja bi trebala biti only on Nintendo Switch. A ima još tu nekoliko naslova kao must buy, nije to samo Zelda.
densetsu kako su spori iduca zelda ce opet bit cross gen sa iducom konzolom xDŠto da se radi kad perfekcija iziskuje vrijeme. No, možda NS bude dovoljno dugo aktualan da Zelda bude samo na dotičnom.
maverick kako su spori iduca zelda ce opet bit cross gen sa iducom konzolom xDŠto da se radi kad perfekcija iziskuje vrijeme. No, možda NS bude dovoljno dugo aktualan da Zelda bude samo na dotičnom.To mozes samo sanajti. Je da Ninteno pravi odlicne igre, ali ono sto vise vole praviti od odlicnih igara je lovu. Gotovo sam siguran da ce nova Zelda biti cross gen naslov, nebi li se svaki jen usicario...