foggy Veličanstveni jedanaesti nastavak poznatog Dragon Quest serijala ovdje je da oduševi i stare i mlade naraštaje. Dobro došli u igru koja opasno konkurira za igru godine i jedan od JRPG klasika. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Flipper Uff, odlična i detaljna recenzija. Kao osoba koja ne igra inače ovakav tip igara, ovu nakon svega pročitanog planiram kupiti.
alexy Mislim da nitko nije rekao ništa zapravo negativno o DQ11, fantastično. Jednog dana ćemo i to strpat na beklog.
danex83 Mene ce spoznaja da je igra prelagana odbit od igre kao sto me odbilo i u NNK2 nakon samo 15 sati.
yakuza_stinger Imaš draconian settings kad pišeš ime za glavnog lika gdje si možeš igru učiniti poprilično hardcore štimajući razne parametre
f_i_c_o Mislim da nitko nije rekao ništa zapravo negativno o DQ11, fantastično. Jednog dana ćemo i to strpat na beklog.Ja ću samo reći:mogu druge igre pričekati, ovakav jrpg ne izlazi svaki dan Btw foggy vrhunska recenzija, užitak za čitanje
Indalecio Dobro vam veli fico. Slusajte coveka.Ja presao main story i sad na postgameu koji je prica za sebe, zakon!Druga stvar, ja bi im dao jos ocjenu manje jer se nisu udostojili ukljuciti dva signature neprijatelja: pot i one mobove iz bunara :( sitnica al u srce dira