Flipper Moram priznati da me vizija BR moda u Black Opsu 4 ugodno iznenadila! Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
StarFox_N Čak i meni se trailer jako svidio iako me COD i Battle Royale kao žanr niti najmanje ne zanimaju.Treba biti fer i priznati da su oduvijek radili odlične trailere.
Flipper Nisam ovo očekivao da će biti ovako zanimljivo. Stvarno ima tu sadržaja. Igramo od ponedjeljka. :)
viper89 ne mogu smisliti BR al ovo fakat izgleda odlicno. I mene zivo zanima kako ce se igrati.beta za par dana pa cemo probat
StarFox_N ne mogu smisliti BR al ovo fakat izgleda odlicno. I mene zivo zanima kako ce se igrati.beta za par dana pa cemo probatOpen beta ili ?
viper89 ne mogu smisliti BR al ovo fakat izgleda odlicno. I mene zivo zanima kako ce se igrati.beta za par dana pa cemo probatOpen beta ili ?ako si imao pristup za onu prvu imas i za ovu. Ta se dobije preorderom ili ako si ugrabio kod neki.
chono7 Bezveze. Nabrijani trailer koji je totalno suprotan od onoga sto ce biti realno. Spawn na ovu mapu, lutanje u zastarjelom codovom engineu i nakon nekog vremena ces popiti metak i game over. Ne bude ovakve akcije nigdje, jer to nema veze s BRom.