Jel mogu bit villain i rec da je ta spika oko cross playa glupost onako xD zivo mi se hebe za crossplay
Da, sad odjednom svi oce igrat sa svima, ko da je fortnajtu problem playerbase koliko igraca imaju.
Microsoft se moze vaditi na ovakve spike sad i prodavat maglu s ovakvim izjavama kada jedino i imaju crossplay, backwards compt i sta? game pass i win 10? big woop.Jedino sto je imalo bitno je back comp. Znaci naredali usluge, a nemaju ono najvaznije - igre. Da ocu sve to igrao bi na PC, zapravo i igram al to nije point. Point je da su konzole JEDINO privlacne zbog igara - ekskluziva pogotovo. Ako to nema, sve ostalo je potpuno nebitno.
I da sam ja Sony isto ne bi dao crossplay da tolko vodim u prodaji, boli me briga, kupi najprodavaniju konzolu na trzistu, igraj ti sa njima, a ne oni sa tobom. That money tho.
Sve je to sada PR talk, do kraja GENERACIJE su out, kao su i bili out citave generacije. Nemaju igara, a ovih 5 studija novih im tek trebaju dat nesto i pitanje je hoce li moci dat nes na razini sta sony 1st party stanca ko lud. Tako je ocito, pogotovo u danasnjem vremenu interneta i "sluuuusaju nas" grade si dobar imidz za next gen kad vec puse. Djabe im bio Xbox One X, rezolucija je bila bitna na pocetku gena, kad pocnu dolazit igre to je sve nebitno vise. Mogu oni slusat gamere al sony puca igre zbog koje ljudi trce kupovat konzole i uz to ih duplo i vise cepaju u prodaji.