Chono7
Koliko te na kraju koštala?
Za 1080p bome je, možeš si komotno zakačiti na nju još dva monitora

Deadwalker Sve skupa mi je dosla 3800kn, s time da nisam uracunao prodaju stare 770 za 800kn. Totalni overkill, ali mislio sam se malo igrati s DSRom i zanima me onaj resolution scaling u BF1 i ako bude u SW Battlefront 2.

Nice, nije uopće puno. Oko 3300 košta 1070, barem ovo što sam gledao po hrvatskim shopovima.
Ja iskreno ne vidim baš neke razlike s tim DSR-om. Zgodno je recimo kod open-world naslova gdje se u daljini renderira scena pa vidiš više detalja, no to je uglavnom to. Doduše, Battlefront 2 u nekakvih 4K na PC-u bit će čisti sex.

A ja dao 5000kn za 980 prije tocno godinu i 3 mjeseca  :

Al realno sta ce ti vise? Za ove danasnje igre? Ja sam morao radit upgrade, pa kad vec radim neka bude kako treba

Evo, imamo prvu osobu u redakciji čije je računalo spremno za Crysis 4.

A ja dao 5000kn za 980 prije tocno godinu i 3 mjeseca  :
stvarno? hebote pa moj prijasnji komp je kostao 4000 kn hahaha

6 dana kasnije

Evo ja sam se odlučil počastit opet da i službeno uđem u moderno doba.
#RGBALLTHINGS

Uzel sam NZXT S340 Elite
NZXT Hue+
I dva Corsair venta 140

U planu je još jedan 140 i jedan 120 jer je ovaj NZXT stock fan tolko glasan da WTF.
I vjerojatno neki CPU cooler.
Htio bi NZXT Kraken X52, al je preskup za stavit na i5 6600.

Unutra je:

i5 6600 3.3Ghz
Asus B150 Pro Gaming Aura (najjednostavnije ime matične ikad)
GTX 970 (najgora kupnja moguća)
HyperX Fury 2x8GB 2400MHz
Samsung SSD 256 GB
2 harda WD caviar blue 2TB + 500GB
i sve navedeno prije.

Ove ledice su vrh, di si to nabavio?
NZXT Hue+
Ova kockica u SSD slotu na PSU shroudu. Definitivno skuplja varijanta, al fakat je čudovište.
599 kn u Centru i dobiješ 4 RGB stripa sa magnetima i ljepilom (biraš).
Možeš stavit do osam komada, 4 po kanalu. Ja sam stavil tri komada oko stakla u kućištu i jedna sa ekstenzijom (uključeno u paket) iza na Mobo trayu. Softver je magičan.
Još podržava i NZXT RGB fanove, al to mi je bilo pretjerivanje, a i samo 4 fana stane na jedan kontroler pa bi mogao samo dva imat.

Mogu stavit malo jače slikice iznutra kad dodem s posla.
Case je čudo za cable management. Nikad lakši build nisam složio. 15 minuta da prebacim sve iz onog magneta za prašinu HAF 912+.

Evo slike čist da se vidi di su stripovi i cable management + dva videića čisto tak.
Saturacija ovih stripova je predobra.

https://youtu.be/xfWWjvOXDJo
https://youtu.be/nwAJAMPEp4o

mjesec kasnije

CPU: Ryzen 5 1600
COOLER: Stock Cooler Wraith 
GPU NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G 4 GB GDDR5 128 Bit Memory HDMI/DP/DVI PCI Express 3 Graphics Card - Black
MBO: MSI B350 TOMAHAWK Socket AM4 AMD Ryzen 7th Gen Athlon DDR4 USB 3.1 ATX Motherboard - Black
PSU: Corsair CP-9020103-UK CX Series CX650M ATX/EPS Semi-Modular 80 Plus Bronze 650 W Power Supply Unit
RAM: Ballistix Sport LT 8GB Kit (4GBx2) DDR4 2400 MT/s (PC4-19200) SR x8 DIMM 288-Pin - BLS2C4G4D240FSE (Red)
HDD: WD Blue 1TB Desktop Hard Disk Drive - 7200 RPM SATA 6 Gb/s 64MB Cache 3.5 Inch
KUČIŠTE: NZXT S340 Matte Black/Red 
MONITOR 1: Samsung SyncMaster P2450 za prvu ruku dobar monitor.
TIPKOVNICA: Trust GXT 820 za prvu ruku dobra.
MIŠ: razer abyssus iz davne 2013 god. 

​​​​​​​Kasnije dodje SSD i jos par novih stvari....

GTX 1050 ,pa ti kupuj prijateljima igre svako malo  : :

Njegova je TI verzija,za 1080p i više nego sposobna kartica  . Uostalom lako pokloni nekome ovu i kupi novu 

Njegova je TI verzija,za 1080p i više nego sposobna kartica  . Uostalom lako pokloni nekome ovu i kupi novu 
Za 1080p ti treba GTX 1080 inače ti neda prebacit iznad 900p.

Za 1080p ti treba GTX 1080 inače ti neda prebacit iznad 900p.
Čemu ovaj glupi komentar?

bas ovo, no ps4 mi je i dalje za igranje novih igara, pc da mogu picit starije naslove, naslove koje nisam odigrao te ponajvise strategije :)