Fenix
Mislis na Prayerovu jer sam ju komentirao ili moju konfu koju sam stavio?
Vjerujem da ipak misliš na moju jer nemoguće da je Prayerova loša za bilo što.
Ovak, ovo je moja osobna kućna konfa za sve što radimo doma. Što se tiče gaminga, pokreće sve što sam probao na max settingsima tak da je meni sasvim oke. Što se tiče game dev-a, dovoljna ti je, a i preporučljiva i slabija konfa od moje, a na akademiji i radimo na slabijima. Prvi razlog je taj da sigurno nećeš radit AAA igre, nego neke slabije indie igre ili najčešće mobilne igre, a drugo što je dosta mojih kolega napravilo, a to je da su uzeli kompove za 30000+ kn (isto poticaji, kad otvoriš game dev studio tjeraju te da minimalno 35k kn od poticaja potrošiš na opremu i marketing) i na njima radili igre gdje im je FPS bio odličan bez obzira kakve modele stavljali na scenu, a onda kad su igre prebacili na normalna računala kakva ima većina ljudi nisu mogli dobit 5 FPS-a.
Preporuka mog predavača je da za game dev odemo na steam i pogledamo prosječno računalo svih igrača na steamu i uzmemo malo jače i to će nam biti sasvim dovoljno.
@prayer
Tak je nešto slično i u ovom inkubatoru što sam spomenuo. Dobiješ pare i moraš potrošit.