USA the best. Ajmo rokat talibane i komuniste. Freedom.Trump: The Game
Homefront: The Revolution
Ae. Općenito je danas teško vidjeti dobru priču u igrama, a da nije klasično crno-bijelo govno s Michael Bay scenama.
Nije da opet mora svaka igra biti Spec Ops: The Line, no malo truda oko kampanje ne bi bilo na odmet.
Potpuno sam izgubio interes za ovom igrom kad sam saznao da nema PvP MP. Prvi dio je bio odlican u tome, igrivost, mape, veza... Kakve je samo servere imao, milina! Samo mi je krivo sto nisam uzeo prvi dan i igrao puno vise...
Veselio sam se nastavku na prvoj najavi, ali jbga... pade sve u vodu za mene :(
Sjeća se tko igre Freedom Fighters?a glazba isto preodlicna bila
Ovaj zadnji gameplay za mene ima dosta potencijala. Treba nam još detalja, ali očekujem jako dobar multy.
Da igra ima kompetitivni multiplejer definitivno bi mi bila na ,,radaru''.
Sjećam se pohvala za mp u prvom Homefrontu još na Gameplay forumu, nažalost nisam imao priliku da probam jer sam tih dana bacio grdne pare za LBP2, izašao je i Killzone 3 i nikako nisam mogao odvojiti novac za Homefront :(.
Co-op me ne zanima nimalo, a pored toliko igara koje tek treba da nabavim (i koje će tek izaći), ne vjerujem da ću radi kampanje kupovati Homefront.
Upravo to. A nije da mi se igra jos jedna propagandna kampanja.
Doduse, s obzirom da je KAOS van igre, tko zna bi li i bio na razini prethodnika.
http://www.playstationlifestyle.net/2016/05/17/homefront-revolution-update-1-02-3-2gb-frame-rate-issues-still-reported-players/#/slide/1
Izgleda da je igra krš.
IGN dao 5/10
Ocekivano moram rec.
Ne znam kak si netko u danasnje vrijeme moze priustit da izbaci takvu igru na trziste.
Ahm, division, quantum, ac, dar souls 3 nakon zadnjeg patcha... Nista novo danas sa tehnicke strane
Ahm, division, quantum, ac, dar souls 3 nakon zadnjeg patcha... Nista novo danas sa tehnicke straneNe govorim samo o tehnickoj strani. Nego o sveukupnoj kvaliteti igre.
A i te sve igre imaju ogromnu lovu za marketing iza sebe.
Za ovako slabo oglasavanu igru ovakve stvari je pokopaju.
Pa ok je, prosjecna pucacina za razbibrigu. Takve ocjene treba i cod dobijat.
I onda vidiš kako se dev poput ND-a piša po 90% devova...
Pa ok je, prosjecna pucacina za razbibrigu. Takve ocjene treba i cod dobijat.Pa ne znam bas.Ne volim COD ,ali COD ima tonu sadrzaja, solidan online i nema nekih sad bas bugova.
Definitivno bi prije igro COD nego ovo.
Vecina bi prije uzela COD zombie mod nego ovo. To ti garantiram.
I onda vidiš kako se dev poput ND-a piša po 99% devova...fixed
I onda vidiš kako se dev poput ND-a piša po 90% devova...Istina, ali nema ih na PCu... Imaju jednu konfiguraciju prakticki, bez ciste snage pca i cijele palete konfiguracija. Daleko najlaksi posao od svih devova.
Kakve to ima veze? To umanjuje nešto?I onda vidiš kako se dev poput ND-a piša po 90% devova...Istina, ali nema ih na PCu... Imaju jednu konfiguraciju prakticki, bez ciste snage pca i cijele palete konfiguracija. Daleko najlaksi posao od svih devova.
zato su i najbolji. Samo jedna platforma.I onda vidiš kako se dev poput ND-a piša po 90% devova...Istina, ali nema ih na PCu... Imaju jednu konfiguraciju prakticki, bez ciste snage pca i cijele palete konfiguracija. Daleko najlaksi posao od svih devova.
Bar dok se KP ne "vrate"
Pa da, to i pisem. Razviti igru na 3 platforme ili na jednu je drugacije. Govorim cisto iz tehnicke strane. Igra moze biti sranje bez obzira na tehnicku urednost.