To je onaj pes di je Adriano imao shot power 99 pa tocno znas od kuda mozes pucat i zabit gol kao i za dribljanje sa centra..a da ne pricam kad mi je Nenad prodavao uvijek istu foru zabijanja golova..reko bi mi sta ce napravit i od toga se nemozes obranit..to je valjalo i jos valja a sada se ni blizu tako gadnim stvarima zamjera fifi 🤣
Kazete fifa stagnira..a sta bogati onda ovaj poluproizvod radi..od 2008 se natjece sam sa sobom..jedne godine je bolji,jedne godine se sroza,pa je onda tu negdje,pa je opet razocarenje i onda dosegne ovako neku manju promjenu da bar lici sporije i normalnije iako slobode i mogucnosti u gameplayu imas ko crnac na plantazi pamuka i evo ga,odmah je najbolji nogomet jer eto EA nevolimo,fifa realno ne napreduje pa ajmo stvorit laznu konkurenciju i velicat ovo da se utjesimo i lazemo sami sebe..
Al to vecinom na ovim prostorima di se Pes preferira/o inace uvijek vise nego fifa..da je pola ovog teksta istina igra bi se igrala i nikakava licenca nebi sprjecavala narod u tome..jer ni prije nije imao licence pa se igrao jer je valjalo..a postojala je fifa sa svim licencama i nije valjala
Opasno zanemaruješ postojanje društvenih mreža, utjecaj youtubea, twitcha te nagli porast sportskih stručnjaka koji sada imaju razne platforme preko kojih mogu izraziti svoje mišljenje pa to uostalom čine i preko FIFE. Fifa ima prezentaciju i samim time je dostupnija i privlačnija masi nego li PES, da ne govorimo da se radi i o nešto pristupačnijoj igri. Ljudi nisu na FIFI jer istu vole zbog kvalitete već zato što je to postala neka norma koja se nametnula. Flashy lights and excitement su ponekad dovoljni da privuku ljude. Tako i ekipa troši lovu na Transformers filmove, a odjednom i svi navijaju za City i PSG.
Što se tiče ostatka tvog odgovora, moj posao nije rušiti kredibilitet ovog portala lažnim tekstovima pa tako ni ova recenzija nije "lažna". Da je tako davno bi mi bilo zabranjeno da uopće mogu pristupiti recenziranju. Konami me ne plaća, niti me briga za EA, već su stvari jednostavne. Sve ono što ja vidim subotom uživo na stadionu HAŠK-a, u prijenosu sa Stamford Bridgea ili sa Poljuda, vidim i u ovoj igri. Nebrojeno puta sam izvrtio replay samo da vidim imaju li sve kretnje na terenu smisla i dobio pozitivnu potvrdu toga.
To što nekome takav stil igre ne odgovara i što nekome nešto nije zabavno je drugi par rukava. Često se spominje nekakav delay u igri, što je najsmislenija stvar koja postoji s obzirom da delay ovisno o awarenessu igrača i njegovom položaju tijela i nadolazeće lopte isti delay postoji i u stvarnom životu.
Sve što je potrebno je usavršiti se u igri jer postoji čitavi niz manualnih radnji koji dopušta potpunu slobodu, no često ljudi za to nemaju živaca. Igra nudi da svaka druga utakmica bude drugačija od prethodne, no na igraču je da li će to prihvatiti.