Pa fenomenalna ako se mene pita. I dalje je to primarno online naslov i korak dalje u serijalu (kojeg obozavam) i fakat to mislim. Smatram da je ovo najbolja GT igra od 4. Ako usporedis sa launchom kada je bila single player komponenta gotovo nikakva i sadrzaj bas los sada je to sasvim druga prica. Svaki mjesec od izlaska su dodavali novi sadrzaj staze, automobile i naravno offline single player komponentu. Kad kazem offline to mislim protiv AI-a igras, mislim da i dalje moras bit spojen na net.
Da sad ides staviti na papir sve evente bome sa sakupilo dosta, definitivno imas isto mesa kao GT 5 ili 6, znaci klasika eventi i to sve. I ja sam bio jedan od tih koji sam trazio offline i kad smo to dobili iskreno nisam ni previse ni igrao. Sve je tu za onog koji hoce, al kad jednom probas Sport mod tu vidis da je prava droga. Ne znam, al taj mod je jednostavno razvalio. Fakat nema usporedbe kada igras sa braindead AI-om ili protiv pravih igraca. Ako te ozbiljno zanima igranje predlazem da kupis plus, kad uletis u neku trku gdje se ekipa vozi kako treba i svi "na noz" to je takav rush koji nisam osjetio tamo od doba GT2 i 3. Ovo je korak dalje ako se mene pita, samo se treba probat. Posebno bi pohvalio i tehnicku stranu, za razliku od GT 5 i 6, u Sport je fokus opet na 60 fps i bas ima tu neku ispoliranost kao svojevremno GT3. Pogotovo Pro verzija je odlicna.
Iskreno i mislim da se pretjeruje kad se velicaju stare igre kao nekakva "kampanja" a to su obicne kolekcije utrka sa posterom. Nije to sad ne znam sad sta. Za Sport je ista takva spika za offline utrke, kako god okrenes to je stari nacin. Tocno se vidi sto su developeri mislili kad su rekli da ce se Sport fokusirat na ono bitno, a to je samo utrkivanje. Da nemas vise tisuce auta i kopija jednog modela 50 puta, al zato svaki auto sta je unutra ima svoje mjesto i stalno se kolekcija nadograđuje s onim bitnim stvarima. Fokus je na utrkivanje, postat sto bolji i to se osjeti. Pa cak i u onim circuit offline izazovima, ekipa se sprdala prvo sa time, al kad vidis kako je odlicno razradjeno po svakom sektoru i zavoju i bas te nauci svaku stazu i spremi za utrkivanje. Nemam vremena za igranje al svaki put kad upalim i cujem onu mjuzu, odvozim nesto bas je gust. Da, touch n go je sa tim ranking sustavom, neki ce kukat, drugima je sve super itd. Al kao projekt mora im se priznat da su napravili samo takav posao i privukli toliki broj igraca na nesto sto bi trebalo biti niche a to je ranked online racing ozbiljniji. Naravno imas i klasicne lobbye ko u 5 i 6 za zajebanciju al prava stvar je taj Sport mod kojeg oni uređuju stalno sto se i kada vozi.
Osobno bi ovu igru svrstao kao jednu od najdrazih ove generacije. Cim sam vidio igru i novi fokus hejtao sam opasno al kad sam fakat i zaigrao odusevio. Kupio sam je day 1 full price i igrao od pocetka do dodavanja svih sitnica i ne zalim. A buduci da se sad moze nabavit za sicu i stalno je na saleu mislim da je no brainer ako te zanima. Bolji vozni model na gamepad nemas na PS4.
Naravno, mozda ce tebi bit sranje al kako stvari stvoje po meni je GT Sport ispao odlican naslov.