Prvo napišeš ovo:
Sad imamo akcijski nabrijanu igru, sa tipičnim isfuravanjem tobože američke "povijesti" i agresivnog, ljutitog lika pogubljenog u svemu tome, koji je tipični muscle u obavljanju nekih poslova osvete.
Pa onda ovo:
Ne etiketiram ništa niti sam pisao o tome.
:)
Ne kužim gdje je to zapisano kako točno Mafia mora izgledati.
Ovo me baš podsjeća na najavu Max Paynea 3 - kada su pokazali prve screenshotove, tipična internet reakcija je bila "kako pobogu bradati ćelavac u havajskoj košulji usred Brazila može biti Max Payne?" Pa je na kraju igra bila izvrsni nastavak, bez obzira što je u pitanju bio novi developer kao i u ovom slučaju.
Ne znam, meni je Mafia 2 bila gg igra. Gameplayom nekako siromašna, no obožavao sam atmosferu, likove i način na koji je ispričana priča. No ne prekrižujem nastavak odmah jer izgleda više "akcijski", jer je lik nabrijani mišićavi ex military lik vođen osvetom. Da sudim igre prema koricama, ne bi nikada odigrao genijali Spec Ops: The Line. Tipičan cover based military shooter s američkim pretencioznim patriotizmom :)
A ne stari, nećeš mi izvrtati postove! Prvo si ti napisao ovo:
Da, idemo etiketirati stvari - ako je nešto ex military, automatski ne valja :)
Ili ako je moderno, također ne valja :)I prema ovom postu, koji generalno govori o IGRAMA, a ne isključivo o Mafiji, ja sam napisao da ne etiketiram ništa. Ostatak posta je odnosi na Mafiju i pišem svoje mišljenje. Ja nemogu utjecati kakva će biti Mafia kao igra, već mogu samo komentirati ono što mislim da nije dobro, a to sam u postovima i napravio.
Ako je suditi po tvom postu, onda očito jedinicu nisi ni probao, a kamoli odgirao. Da jesi, znao bi o čemu pišem i zašto mislim da je trojka mogla biti u tom vremenu. Mafia 1 je za ono vrijeme ponudila zavidnu razinu ukupne kvalitete. To nije bila igra u kojoj si zabio auto u stup, odletio kroz vjetrobransko staklo, pokupio drugi auto i nastavio igrati. Tommy je u tom slučaju bio mrtav. Da ne govorim potrošnji goriva, vozni model sa ručnom promjenom brzina, realnom policijom, odličnim likovima, pričom, lokacijama i prilično teškim napucavanjem. Sve u kontekstu onog vremena kad je igra izašla. Mafia 3 sa današnjim techom u tom razdoblju bi po meni bila pun pogodak.