Dakle, DLCovi imaju ogroman problem.
Prvo da ih pohvalim, odigrao misije u Stones Unturned i Sign of Times, nisam još pokrenuo Faster Baby. Story misije su zaista dugačke, iznimno zanimljive, mogu slobodno reći pa i bolje nego u glavnoj priči. Dobije se tu 3h+ po DLC samo na story misijama, plus side misije te se seasson pass ispalti kupiti.
No glavni problem, što u Faster Baby i Sign of Times treba nadograditi Weed House i Sammy's Bar, što zahtjeva nekoliko stotina tisuća baksa. Novac tijekom igranja štorije nije problem, no nakon završavanja igre, jedini novac su provizije od underbossova, koji daju ispod $20,000 u mislim 45min igranja. Imam još par sati igranja da odigram Faster Baby DLC i nakon toga sam gotov sa ovim prelaskom. Što znači da moram ili besciljno blejat u igru narednih...15h da bi mi underbossovi udijelili dovoljno provizije da unadogradim Weed House i Sammy's Bar i dobršim DLCove ili da DLCove opet krenem igrati iz početka odmah po startanju novog prelaska, odnosno "kill" prelaska.
Opet do izražaja dolazi lijenost devova, koji nisu osmislili nikakav način bržeg zarađivanja novaca u post-gameu. Osječam se sada zakinut što igram DLCove.