Fenix Još jedan odličan PlayStation Plus mjesec. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Matador Majketimile, ima još netko kome se ova Mafia III instalira godinama?Htio bih je malo probati prije mirovine.Dva i pol sata i "već" je na vrtoglavih 15%, brže bih ručno prepisao nule i jedinice na disk...
19marksman89 Meni se skinulo..uso sam samo da vidim i probam...al ovo je tako ogavno i lose da neznam kad cu se natjerat igrat..bas je primjer onoga "Grafika je bitna!"
Nexus Meni se skinulo..uso sam samo da vidim i probam...al ovo je tako ogavno i lose da neznam kad cu se natjerat igrat..bas je primjer onoga "Grafika je bitna!"Da...nije baš igra sa najboljom grafom...meni bolje izgleda Mafia 2 (barem artistički)Ovo ni na PC-u ne izgleda dobro...
19marksman89 Al ovo nije stvar u grafi nego nego kao da je zamuceno..kao da nesto sa rezolucijom nevalja
ikral E da, ja igram na Pro, mislim da je ljepša igra na njemu. I meni je čudno bilo na običnom isprva ali navikao bih se.
zontra Ja jedva cekam da se vratim s mora da zaigram ovo. Posto u zadnje vrijeme volim open world igre, imam dojam da bi Mafia 3 mogla biti sasvim solidna razonoda. A i Dead by Daylight se cini jako zanimljiv.