A tu više nisi pametan nikako...
Ovo što u zadnje vrime radi SE nije normalno cijene CE izdanja su im nenormalne i sad je to sve lutrija jer se nezna koliko komada če biti napravljeno.
Recimo FFXII remaster su nabili 200eura i još se nije rasprodalo evo sad je i na akciji i isto neide...World of FF se jako brzo rasproda...FFV je planuo odma evo recimo Kingdom Hearts 3 je istavljen na store isto kad i DQ11 i skuplji je za sto eura i evo vidim nema više a DQ i dalje nije rasprodan što mi je iskreno jako čudno.
Ako krajem 8 miseca i dalje ne bude rasprodan onda znaći da ih ima jako puno i bolje uzeti obično izdanje za odigrati pa ga prodati i čekati akciju na njihovom storeu...ali baš onda se može rasprodati dok čekaš i onda plati duplo na ebayu.
Ovaj sadržaj realno nebi smio biti više od 100eura a on je 130 plus 25eura poštarina...
Ovo je jako škaljiva tema i tu se može raspravljati danima i na krajiu je sve lutrija.
Evo na njihovom storeu sam uzeo Tomb Raider onaj drugi i bilo je oko 700kn a sadržaja koliko očeš brzo se rasprodalo i danas po ebayu je blizu 3000kn.
Ni No Kuni 1 se rasproda brzo pa čak je i uzet preveliki broj naruđbi i neki su popušili, sad kad je izaša Ni No Kuni 2 požurio sam ali evo sa 150funta igra je pala na 65funta i ima ih još koliko god očete...
Lutrija