Igra izgleda predivno. Samo se nadam da Switch port neće biti loš, kao što je slučaj sa DQ Heroes.
Kako imam 3DS sa custom FW-om, vjerojatno ću skinuti japansku verziju kad izađe da vidim kako se to vrti... a sad, koju verziju nabaviti, pitanje je koje sam postavio već 1000 puta u ovoj temi. Ne mogu i ne želim lagati; 3DS verzija mi je ''najpristupačnija'' baš zbog tog FW-a, ali ako će se Switch verzija glatko vrtiti i bude ljepša po pitanju grafike (a i trebala bi biti, Switch je jači od 3DS-a), možda i to uzmem. Moramo uzeti u obzir da će ovo možda u budućnosti dobivati nekakve apdejtove (ne mora biti story DLC), a 3DS mi ne smije na net.
No, kao što je kolega Wolf rekao, nećemo paničariti ako treba pričekati još godinu dana.
OFFTOPIC: uskoro u SAD-u izlazi i Caligula (EU verzija negdje oko ljeta, navodno), Vita ekskluziva koja dosta podsjeća na Personu i fate/EXTRA, pa bacite oko na to dok čekate DQ XI.
ante-sb
Nego, kolega, je li ti možeš opaliti koji screenshot iz Heroes 2 i staviti u onaj odgovarajući topic?