Dočekalo me jedno ugodno iznenađenje nakon što sam se logiro u igru.Po prvi puta u fantasyu imamo 3 skilla,ajmo ih tako nazvat.
O čemu se radi?

1.All out atack- Omogučuje nam da igramo 2-5-3 formaciju
2.Triple Captain- Bodovi kapetana se utrostručuju,umjesto da se duplaju
3.Bench boost- Golovi koje postignu igrači s klupe ulaze u sumu

Normalno da možemo odabrat samo jedan skill..meni je ovo super,unjet če još jednu dimenziju više

Ove godine sam stavio i head to head ligu,pa možemo imat 2 pobjednika

Falcao košta 7.5,prošle godine je košto 10..prosto me zanima šta murinjo planira, al mislim da s 2 napadača nebude igrao..

Nema sanse da Mou igra sa dvije spice nego ce ih rotirat Costa ce igrat ligu prvaka i jace tekme u prvenstvu a Falcao kupove i tekme protiv uvjetno receno laksih klubova u premiershipu  :

Ma ne vjerujem da bu Mou to previse rotiral, mislim Remy trenutno izgleda bolje od Falcaa tako da..
Ako Costu krene ko prosle sezone, nebu taj klupe sigurno vidio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemam pojma,evo sutra je utakmica pa cemo vidjet kaj ce nam murinjo servirat

6 dana kasnije

http://fantasy.premierleague.com/the-scout/

što kaže scout na početku sezone...čitajte, ima korisnih informacija...da vas podsjetim još jednom transferi i slaganje momčadi,moraju se finalizirat najkasnije 1 sat prije prve utakmice tog kola..a sad slatke muke kakvu ekipu složit.

Znaci moramo slozit momcadi do sutra ujutro?

Ja slozio prvi draft
Al moram vidjet hoce li neki igrati

Bas je prezabavno, navucen sam

Se mogu vidjet timovi koje su drugi slozili ili cemo ovdje pisat

Moj prvi draft

Goalie - Hart

Defense - Aspilicueta, Ivanovic, Koscielny, Baines

Midfield - Fabregas, Cazorla, Silva, Navas

Attack - Lukaku, Giroud

Kontam da cu napad mjenjat svako kolo a ostalo ostavit isto za sad.

Jos samo da vidim oce li Lukaku igrat i hoce li ovaj Navasa stavljat.

Za kapetana vjerojatno Fabregas i jos ostaje onaj jedan special ability.

Istina, bas je zarazno, vec 2 sata se zahebavam s transferima. Momcad cu vam otkrit tek nakon prvog kola

Nakon svakog kola, tj. nakon što istekne vrijeme za slzit ekipu za to kolo onda možeš vidjet sve ostale ekipe u našoj ligi

Cekaj kolko sam skonto mozes najvise jednog igraca zamjenit do drugog kola ili ako ne iskoristis tu zamjenu imas dvije do iduceg.

Ako zelis sve mjenjat moras wildcard iskoristit?

Cekaj kolko sam skonto mozes najvise jednog igraca zamjenit do drugog kola ili ako ne iskoristis tu zamjenu imas dvije do iduceg.

Ako zelis sve mjenjat moras wildcard iskoristit?
Tak je, uvijek imaš jednu zamjenu, al ak ju ne iskoristis prebacuje ti se za sljedece kolo. I ako ti opet ne napravis zamjene ni sljedece kolo, jedna zamjena ti se briše a prebacuje ti se nova za sljedece kolo tako da si uvijek na maxu od 2 zamjene.

Mozes napraviti zamjena koliko hoces, ali nakon sto ostanes bez tih free transfera (1 po tjednu koje ako se ne iskoriste se akumuliraju), svaki novi transfer se naplacuje 4 boda.

Wildcardom mozes besplatno zamijeniti koliko igraca hoces, ali ih imas samo 1 u svakoj polusezoni, pa ih treba pametno iskoristiti.

I odmah se sjebem, Courtois na klupi, Guzan brani, skuzim prije 2 minute. Veselje

Ja sam panj pa sam krivo skužio pravila tamo  Prošle sezone sam probao ono ali nije mi se dalo, ove sezone imam više želje
Još sam stavio švajna u prvih 11  :
Ali Rooney kapetan i gol zabio  8) tj autogol ovog panja  :(

edit: i ja failao, nije kapetan nego drugi kapetan...
A prvi mi je courtois

Evo mojih boraca 

edit: i ja failao, nije kapetan nego drugi kapetan...
A prvi mi je courtois
Pa ako je Rooney dokapetan trebao bi dobiti njegove bodove, posto Curtois uopce nije igrao?

Sent from Tapatalk.