Laf
Slažem se sa tobom da nas je sudac zajebo i meni tu priča završava. Ja ovo prvenstvo gledam kao na pravi oružani rat. Kad te neko nepravedno zajebe na blizu kraja rata u kojem možeš biti apsolutni pobjednik onda gubiš kontinuitet sretnih i uspješnih bitaka. Taj njihov prvi gol nama je bio presnažan udarac u moralnom smislu. Kao da su nam oduzeli oružje za borbu. Koliko na takav naćin možemo odoljevati protivniku dok ne skrahiramo pitanje je samo vremena.
U glavama im se sigurno vrtilo upravo taj presuđen kazneni udarac i činjenica da je 1:0 za njih do kraja utakmice i koncetracija za dalje im tada bila na 0. Još kad znaju da su pod budnim okom cijele Hrvatske tim više. Naša repka je takva koja je pošteno i sportski ušla u prvenstvo pa ih nepravda pere na veliko. Neko reagira upravo suprotno ali naši nisu takvi.
Imam dojam da je Argentina naprosto morala pobjediti, malenu bananu Državu a tome svjedoći da je sudac zažmirio na nekoliko njihovih prekršaja a nama ih je sa ljubavlju djelio. Znaš, takve te ono stvari jebu kad je i zakon kontra tebe.
Ali ne bih se složio da je Argentina bila bolja. To se vidlo u prvom dijelu utakmice prije penala po statistikama. Zašto se nije to nastavilo leži u prvom djelu mog komentara. Svejedno na jućerašnji poraz, imamo velike šanse za 3 mjesto.
Jer ako bude Maroko protivnik ne podcjenjujem ih kao repku ali nisu nam tolika prijetnja a ako bude Francuska tim više imamo dobar razlog da ih nadjebemo i doći na Zagrebački trg pred brojne navijače i proveselit se jer 3 mjesto u svijetu nije malena stvar.