zontra Ja sam baš jako optimističan za danas. Mislim da možemo limitirati Messija, a ostali igrači nisu takav bauk da ih se ne može nadigrati.
Flipper Ja danas druga, radim taman do 8h. Nervoza od jutra, nemam volje 1% raditi, ali jebat ga. Vjerujem da idemo u finale. Iako nam svi drugi ne daju velike šanse. 😃 A znamo kako to prođe. 😃
Skellington Naježim se čim vidim opet onaj Rebićev volej iz Rusije, ajmo ih i danas demolirat, poslat tog Messia u penziju. Iznad svih HRVATSKA!!
crowizard Okrsaj LM10 nas protiv LM10 njihovog. Ajmo Modricu i ekipo pobjedite ih da odemo na korak do zvijezda.
fensisuperstar alo oce netko gledati online da streama na discordu od ffa nisam u mogućnosti gledati na tvu 😃
chono @Fico evo imamo novu igru. Navukli su nas i igramo, dizemo se visoko. Budemo vidjeli kako ce veceras zavrsiti
Brijac Evo još jedan nepostojeći penal za Messija. Valjda su zato favoriti na kladama jer cigani izgleda moraju osvojiti da ovom patuljku poklone svjetsko kad je već nesposoban osvojit.