Meni stvarno nije jasno kako neko može svojoj reprenzetaciji želit da izgubi ili se ne plasira na Euro/bilo koje veće natjecanje. Da, i ja sam znao govorit, kad već tako igraju ni ne zaslužuju na Euro, ali nikad nisam imao neke zle misli i baš želio da naša reprenzetacija ne uspije. Jasno mi je da nekog nije briga i da je izgubio volju za gledanjem reprenzetacije jer sam i ja manje zainteresiran nego prije i nije mi to više kao nekad, ista mi je situacija s rukometom, ali to je već neka druga priča.
Ako neko već ne podnosi vodstvo repke nek jednostavno ne gleda, također, ako žele protestirat i skinut glavne ljude s njihovih pozicija, to je isto u redu, imaju svako pravo na to. Ali željet loše stvari za reprenzetaciju i igrače mi je neshvatljivo. Da, ima onih koji ne zaslužuju igrat, i sam sam se naživcirao nebrojeno puta zbog nekih igrača, ali isto tako ima i onih zahvalnih koji igraju za repku najbolje što mogu i stvarno je nekorektno da se po njima pljuje i želi im se neko zlo zbog ostalih igrača i vodstva HNS-a. Toliko od mene na ovu temu.