Realno, penali jesu lutrija, šta je da je. I naravno da je bilo tu i jebačke sreće. Ima Dalić rezultate, al igra je često bila loša / prosječna. Ovo danas je, što se tiče borbe i zalaganja bila čista desetka, ali je i Livaković izvlačil kad nije uspjel Gvardijol koji je jebeno čudo od igrača.
Ja nikad nisam pljuvo po Daliću, al danas mi je jebeno digo živce sa prokleto prekasnim izmjenama, naši su ipak već pali pred kraj (Neymar je brutalan igrač, al možda nebi onak prošo pored odmornijih igrača) i moraš jebeno osvježit ekipu.
Izbjegava stavljat Oršića što mu također zamjeram.
Petko mi je inače odličan igrač, al danas mi je i on jebeno digo živce sa prepasivnim šetuckanjem u fazi obrane dok ostali lete za Brazilcima. Ušla je kad je bilo najpotrebnije, al se mora priznat da je bila čista sreća radi odbijanca. Da se nije odbila, golman lagano skida. Fala kurcu da se odbila, Petko je car, idemo dalje.
Idete lagano i na kurac sa pljuvanjem po njemu samo zato jer igra za Dinamo. Da Liva nije skinul one penale i da smo ispali od Japanaca, najebali bismo se majke Livaji za 3 života. Previše se pametuje oko onih igrača koji vam iz nekog razloga ne pašu. Prije prvenstva je bilo opće gnojenje po Lovrenu, frajer je odigro odlično prvenstvo. Juranović danas valjda odigro utakmicu karijere, Vlašić isto odličan od ulaska.
Malo smanjit gnojenje, previše se sere bez razloga i iz nekih osobnih kompleksa.