Torla Mi kao viceprvaci nemamo ni jednu tekmu u 20h. Retadarcija na najjače. Leibzig mora unovčiti 100 mileka, nema smisla da drvo Maquire drži rekord za obrambenog igrača.
maverick Matador bolje da ti ne pricam, ali su postali meme na YouTube i internet opcenito. Pola njemacke im se ruga.
Loki Mediji bombardiraju s frazama da su Hrvati stari, da su imali sreće jer je Lukaku čuda promašio. Što je najžalosnije, čak i specijalizirani strani nogometni portali pišu da je naša momčad vrlo stara, a mi smo već sad spremni imati prvi sastav s prosjekom godina < ili = 25. Nekad se čudim što ti novinari ne rade ništa jer je vrlo lako usporediti prvu postavu Hrvatske protiv Belgije i Japana protiv Španjolske. Hrvatska prosječna dob je 29, a Japanaca 28,3. Užasne floskule. Isto tako, u fokus se stavlja Lukaku, a da je bio penal razbili bismo Belgiju, ona tri šuta početkom drugog poluvremena nitko ni ne spominje. Ugl, dobro da se stvara takva slika jer za našu motivaciju nema boljega.
StarFox_N Loki Mediji su rak današnjeg društva. Ozbiljnih novinara i tekstova je jako malo. Od svega se pokuša izvući neki bombastičan clickbait naslov. Od svega se radi drama i kako si ti rekao… samo floskule. Danas će dizati našu repku do neba a sutra ako odigramo loše drvlje i kamenje.
escoban https://www.index.hr/mobile/magazin/clanak/hit-snimka-pogledajte-kako-su-se-livaja-i-vatreni-zabavljali-na-plazi/2417575.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m Jebem ti nogomet i profesionalizam Niksi igra u seriji A, a ima drobinu ja mislio on neki sportas koji drzi do sebe. Joj ja bi to tuka neda plakat. Nije mi jasno kako neko ko ima vjerovatno 1-2 treninga dnevno 1-2 utakmice tjedno moze imati stomak koliko on mora poist
Torla Baš i ja gledam snimku i ne vjerujem kakva tijela imaju… prestrašno…. I kad netko takav dođe u fizički jaku ligu, prožvaču ga, ispljunu i zgaze. Pa završi u HNL ili negdje
escoban Torla Problem je sta ni 10% igraca neshvacaju ozbiljno svoj posao i prehranu totalno zaborave tako da mislim da samo u onim top tier klubovima se to striktno prati. No opet tu krivim klubove i njhov staff meni ovakav igrac nebi igrao. Za Livaju mi je ok znamo kakva je situacija u Hajduku pa ni neocekivam da on zivi sportski, ali ovo za Vlasica me bas sokiralo.Zamisli sta bi Livaja radio HNLu da trenira sa 101% ide u teretanu dobije i malo misica i pazi na prehranu covik bi bio juggernaut
Crnipetarpogani escoban ma dobro ajmo realno livaji nije oroblem ta mala skembica nego cinjenica da je dosao na pripreme s ozljedom i da dva tjedna nije uopce treniro…a vlasic moze u italiji jer realno u italiji se igra spor nogomet…zato u engleskoj nije mogo meda
Laf E jebem ga i profesionalnost pa ovi imaju vece skembe od mene, gledam Kramarica neki dan kad je podignuo dres tako treba izgledati profesionalac.
Sterlok Prosinečki je pušio i svejedno je bio vrh svjetskog nogometa. Ronaldo jew imao pivski trbuh dok je rasturao po terenu.
ThomasAAnderson Sterlok Prosinečki je pušio i svejedno je bio vrh svjetskog nogometa. Ronaldo jew imao pivski trbuh dok je rasturao po terenu. To je bilo prije 20+ godina. Ovo danas je praktički drugi sport i svijet, pogotovo što se tiče fizičke spreme.
Torla Realno…šta je točno realno u sportu? Pogledaj samo rezultate ovo prvenstvo, što je tu realno ili nerealno? Svi Hrvati prognoziraju nerealno za svoje, kao i sve druge nacije. Ja ti mogu reći da mi realno osvajamo. Pa me ti argumentirano demantiraj….
doctorfreak Torla Pa baš zato pitam Vas kakvo imate mišljenje o svemu. Ovo je objektivno strašno prvenstvo, svega sam možda 2-3 para pogodio kao rezultat.