crowizard Heat netreba podcjenivat ga. On je igracina za sebe a cijela Belgija ima momcad po imenima za zapocet treci svjetski rat. Samo jbg nisu ono sto su bili iz 2018 i De Bruyne je bio brutalno iskren. Imali smo sansu prije 4 godine i prokockali je.
Flipper Jedina naša sreća je sto je Lukaku umro nakon 15 min sto je igrao. U suprotnom bi išli mi kući.
crowizard Lukakua me bilo strah jos od pocetka jer znam kakva je zivotinja. Realno on je tragicar. Al Guardiol je nevjerojatan. Ono sto je sad Modric to ce bit on ako Bog da za par godina. I opet ono sta sam govorio. Ubacivanja. Prokleta ubacivanja. Jebo sebe ako smo mi imali jedan dobar ubacaj. Sve u golmana. Sve u jebenog golmana ili na prvog Belgijskog. Strava koliko smo losi u tom segmentu. Na par puta se opet desilo da nije bilo nikog na povratnoj kad smo se povukli. Ovo je bila igra zivaca. Vidit cemo sto ce Spanjolska donit.
[deleted] Sosa nije imao niti jedno dobro ubacivanje a svaka akcija preko njega. Gvardiol je budućnost ove repke, šteta što nije napadač
Tuhy Sosa jednostavno ne zna ni podvalit loptu ni nabacit. Gvardiol bog, čudo od čovjeka u ove 3 tekme. Stvarno su igrali odlično do tih zadnjih 20 minut, ovo je sad bilo trganje živaca
TITANXIS večina njih bi htjeli zaslugu samo za sebe da im uđe još jedan gol u karijernu statistiku pa čitavu akciju pokušaju izvesti sami.