Da, rekao bih da je sve jako otvoreno u vezi nas. Doslovce s lošom utakmicom možemo dalje, kao što možemo i s fantastičnom predstavom otići kući. Drago mi je da su mi Krama i Kova danas začepili usta, jer sam ih podosta kritizirao, odnosno što se tiče Kramarića, jednostavno nije igrao do sad na svojoj poziciji. Zadnja linija, osim u prvoj minuti jako sigurna i baš su dobri odostraga, no vidjet ćemo kako ćemo se nositi s drugom repkom na svijetu još uvijek. Ono što me brine je to što po prvi put vidim nemoćnog i ostarjelog Modrića koji je povezao valjda dvije najlošije utakmice za reprezentaciju ili barem koliko pamtim njegovih malo loših nastupa. Naravno da nismo od njega očekivali da se sam fajta sa svima i da nas odvede u FINALE sam, ali daleko je to od one dobre njegove forme. Spor, radi nepotrebne prekršaje i to za ozbiljne žute kartone. Nadam se da je to sve od njegovih loših nastupa na ovom svjetskom prvenstvu.
Danas sam baš bio ponosan kako je ekipa reagirala na početni šok. A dobar rezultat protiv Belgije mislim da bi bio velik vjetar u leđa, samo da ostanemo svi staloženi oko euforije, makar to smo mi hrvati ej. Mediji tu igraju ključnu ulogu. Bravo danas za taktičke izmjene Dalića, pogotovo što je vjerovao u Kramu i stavio ga na "prirodnu" poziciju, a isto tako i dao Livaji da starta, koji me oduševio onim potezom. Kako me oduševio on, tako i Juranović sa današnjom predstavom. Bravo i kapa do poda. Ludo prvenstvo svakako i svega par reprezentacija poput Brazila i Francuske djeluju nezaustavljivo. Jedva čekam četvrtak! Ja bi s ovom istom postavom započeo. S time da bi Oršića i Majera ranije uveo. I neka stavi Budimira ako bude vatra s Belgijom!