Flipper Ma valjda neće, vidi se da su Kanađani (bili barem) zreli za treći. Raspali su se. Treba im uvaliti treći i to je to. Bili su baš u knockdownu.
maverick Upalim utakmicu, gledam jer to prava, mislim da igramo protiv neke africke drzave, kad ono ipak kanada, na srecu pogubljena u vremenu i prostoru.
crowizard Dakle jos mi nije jasno zasto ne uvede Stanisica ili nekog, Juranovic svojom visinom nemoze parirat u skoku nikako vec sam 5 sekundi ranije vidia utrcavanje i da cemo primit gol. Previse drkamo sa balunom u 16 metara, Kramaric pogotovo. Iako je da gol moram ga kritizirat za drkanje i ne dodavanje kad ima oko sebe masu igraca u boljoj poziciji. A za Livaju sam vec sve rekao lik je Bog toliko malo dodira sa balunom, al strasan nos za gol ima te zna iskoristit guzvu igraca. Guardiol mi je i dalje najbolji. Decko igra perfektno. Treba nastavit samo hrabro bez ikakvog stresa ili kocnice.
Loki Garrus_V To je što sam pisao cijelo vrijeme 442 jebemu. Ne moze Krama krilo, ne moze Livaja sam, nije brz toliko. Gvardiol iz drugog plana. Lik je materijal za zlatnu loptu realno.
Garrus_V Loki da, ja sam isto uvjeren da njih dvojica odlicno skupa mogu mada to treba ipak potvrditi protiv defenzivno jaceg protivnika.
Garrus_V Ne trebamo biti bahati, moglo je na pocetku biti i potop tako da treba respektirati protivnika ali i dalje hrabro nastaviti dalje. Po meni Kramaric do sada najbolji uz odlicne Kovacica i Livaju. Cak je i Jura zadnjih dvadeset minuta dobro igrao.
doctorfreak Jebeš sad sve ko valja ko ne…kad vodimo…ali zašto pobogu jedan Oršić koji slovi za najbolje napadača već drugu utakmicu sjedi na klupi? Za šta ga se točno čuva?
klinjo https://sport.hrt.hr/hrvatska-na-sp-u/bivsa-predsjednica-moramo-pobijediti--10465758 Da je ona sad naša voljena predsjednica, već bi bili u finalu!
chono Juranovic mi nije jasan. Neki potezi izgledaju ocajno, brzopleto i nesigurno, a onda opet kad gledam stalno izlazi naprijed, odigrava, razvlaci njihove igrace, otvara prostor i ulazi okomito.