Iskreno mi je malo i žao Čačića. Čovjek je uglađen, nije antipatičan, a i ima dosta staža, te mi u principu ono što je prikazao u svom radu i nije toliko loše.
Mislim pogledajmo reference naših dosadašnjih izbornika i njega:
Bilić - Hajduk, U21
Štimac - Hajduk,Cibalia,Zagreb
Kovač - RB mladi, RB pomocni, U21
Čačić - Prigorje Markuševac,TPK,Zadar,Dubrava,Inter Zaprešić,U21 (asistent),Osijek,Zadar,Slaven Belupo,Inter Zaprešić,Libija (asistent),Kamen Ingrad,Inter Zaprešić,Lokomotiva,Dinamo Zagreb,Radnik Sesvete,Maribor,Slaven Belupo,Lokomotiva
29 godina radnog staža je tu, i da ne vidimo prezimena sastrane nego samo radno iskustvo, vjerojatno bi većina stavila reprezentaciju u ruke najprije zadnjem na ovoj listi. Ruku na srce, veći eksperimenti su bili navedeni nego li će to biti Čačić.
No naravno problem je što se opet vrtimo u krug. Što se zna da je dobar prijatelj sa Glavom i što je i sam to potvrdio u intervjuima. Da ne bude samo marioneta, možda i nebi nužno bio toliko loša opcija, pogotovo na početku nekih kvala kada se tek uigravamo, ali sada kada je situacija drž ne daj, jako je nezgodno davati u ruke ekipu nekome za koga se maltene zna da će biti samo produžena ruka koja će slagati kockice bez autoriteta. On može pričati o tome kako se vidjelo u Dinamu da je "svoj", ali jednostavno mu je teško vjerovati. Da je uistinu outsider nepovezan sa močvarom, rekao bi, pa ajde, zašto ne, ne može gore. No ovako mi se čini kao još jedan dodatan uteg koji vuče dublje u mulj.