Heat Što će se prije dogoditi? Hrvatska zabiti gol Brza kontra Andromeda se spojiti s Mliječnom stazom
Zero Ovo je sve negledljivije, ali evo, skrumpaju se kada je najvažnije unatoč ne baš bajnim rotacijama u momčadi i izostanku smislenije igre.
Nexus Livaja ♥️ Napokon da je dobio šansu od prve minute. Nema se što kazati, vjerojatno najbolje što smo izgledali nakon dugo, dugo vremena.
Zero Odigrali su kako svi priželjkuju, ali efikasnost završnice je i dalje nešto što je manjkavo i na čemu treba raditi. Stvarno očekujem da na kraju ne bude problema i da budu na vrhu nakon preostale 4 utakmice. Ima igrača koji puno obećavaju i vjerujem da će to dobro izgledati na SP.
Flipper Auuu sastava. Ispali Vlašić i Sosa. Posebno za Sosu mi čudno. Vida umjesto Ćaleta. Pašalić mijenja Kovačića. HRVATSKA: Livaković - Stanišić, Vida, Gvardiol, Barišić - Brozović, Modrić - Ivanušec, Pašalić, Perišić - Kramarić
Fenix Gledao sam nekoliko utakmica sa Stanisicem i da me hebes ne vidim nista posebno u njemu. Statičan je i u Bayernu, ne miče se dalje od centra, igra kratke sigurno passove, ne radi razliku u ničemu... Mislio sam si možda da treneri prema natrag vide nešto posebno i onda me razuvjeri kod onog gola