Malo dojmovi za u21 tekme Hrv - Špa.
Halilović je stvarno bio fantastičan, i dalje je malo prgav i arogantan i jednom imao puno bolju opciju nego li ić sam drkat, al ajde, radikalno je smanjio tu dozu preseravanja, prvi put mu je valjda hrvatska publika pljeskala, valjda mu je došlo u glavu što i kako.
Pašalić također pokazao kvalitetu, iznenađujuće dobar je bio i Milić, te u izostanku lijevog beka u A repki, možda mu se treba dat šansa. Čaleta-Car također pristojan, Radošević kao i u Rijeci, zujanje po terenu.
Kovačić, vidi se da može, hoće i zna, ali ajme kako mu fale muda, očekivao bi čovjek da će bar tu preuzet odgovornost. Pjaca katastrofalan, Kolinger i Mikanović jednostavno glupi, Livakoviću treba još dosta da ga se smatra ozbiljnim golmanom.
Što se španaca tiče, Deulofeu ni kriv ni dužan zabio 2 gola i potvrdio ono što smo svi znali, da se radi o jako zanimljivom igraču. Oduševio me također i Oliver Torres, 1.pol bez krivih dodavanja, Pirlo i Xavi u jednom, drugo poluvrijeme stao on, pa je stala i cijela momčad. Ceballos iz Betisa također jako jako dobar, te meni osobno najbolji, a moram priznat da nisam ni na FM-u čuo za njega, Marco Asensio. Vidim da i nema neku statistiku, pa možda je ovo bio neki bljesak samo, al bogami, bljesnuo je brutalno.
Razočarenja su bili Manquillo i Gaya, za prvog sam nekako to i očekivao s obzirom na partije za Liverpool, ali Gaya, koji je među najskupljim bekovima svijeta, je morao pokazat više. Također, izvjesni Jonny neodoljivo podsjeća na Maloču, pa i on spada među razočarenja.